NI LAZA GA NEĆE PRIMITI: Teror Nenada Aleksića Ša prevazišao sve granice, pojavio se SKANDAL SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi gledaju i ne veruju šta Miona sebi dozvoljava!

NI LAZA GA NEĆE PRIMITI: Teror Nenada Aleksića Ša prevazišao sve granice, pojavio se SKANDAL SNIMAK! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imaju jako turbulentan odnos, koji je ispunjen žestokim svađama. Reper skoro svakog dana ima neku zamerku na Mionino ponašanja, a najviše mu smeta što mu ne posvećuje pažnje koliko bi on voleo da dobije, ali nju to preterano ne dotiče, pa svaku njegovu zamerku brutalno iskulira, nakon čega on napravi histeričnu scenu. 

Poznato je da je Ša jako posesivan i da Mioni ne dozvoljava da se druži sa drugim ljudima u Beloj kući, pogotovo muškarcima, ali je publika očekivala da će je ponekad bar pustiti da sedi sa svojim drugaricama, ali se to nije desilo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

Jedan snimak privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara na račun Nenada Aleksića. 

Naime, Miona je tokom reklama za vreme današnje emisije izašla sa cimerkama na cigaretu, a on se vrlo brzo nacrtao i jasno stavio do znanja sa kim može da sedi, a sa kim ne. 

Kako je to izgledalo možete da pogledate u nastvku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Ispod ovog snimka na Instagramu nizali su se komentari, a publika je žestoko pljuvala repera, za kog smatraju da teroriše svoju 20 godina mlađu ljubavnicu. 

- "Ovog ni Laza Lazarević neće da primi", "Jadne žene koje ovo dozvole", "Ovo je od bolesti jače", "I onda neko kaže da nije bolestan? Kako ga nije sramota da stoji sa nekoliko cura? Fuj" - glasili su neki od komentara na profilu koji je objavbio ovaj snimak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading