ŠA ZAVRŠAVA NA NEUROPSIHIJATRIJI: Od ljubavi sa Mionom nema ništa, reper ni ne sluti da je PREVAREN!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinović dao sud o gorućim temama u Eliti!

ŠA ZAVRŠAVA NA NEUROPSIHIJATRIJI: Od ljubavi sa Mionom nema ništa, reper ni ne sluti da je PREVAREN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac učesnice rijalitija "Elita", Taki Marinković, nije imao dlake na jeziku kada je prokomentarisao sve goruće teme iz Bela kuće. 

Marinković je pohvalio Majino druženje sa Urošem Stanićem i Jovanom Cvijanović, opisujući ga kao otkriće, ističući da je Maja pronašla prijateljstvo sa finom devojkom i da se odlično zabavljaju.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Taki Marinković i Maja Marinković

- Uroš je otkriće. U početku je bila malo stidljiva i povučena... Meni je drago što je Maji prišla jedna tako fina devojka. Super se druže tamo... - kaže Majin otac i komentariše ljubavni odnos Anđele Šparavalo s Bojanom Pavlović.

- Tamo je zatvoren prostor. Blizina čini sve. Oni su jedna velika porodica, ja mislim da će se Anđela posle rijalatija vratiti porodici. A ako je to njena sreća, neka ostane s Bojanom - rekao je Taki.

Majin otac dao je sud o Jovani Tomić Matoroj i ljubavnom brodolomu kojije imala sa Anitom Stanojlović

- Anita je od samog starta bila fejk. Iskoristila je Matoru zarad popularnosti. Anđelo je došao na gotovo, lep su par. Anita se samo vratila starim stazama - rekao je Taki, a imao je mnogo toga da kaže i o vezi Nenada Aleksića Ša s Mionom Jovanović i njegovim emotivnim slomovima u rijalitiju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

- Ša je dobar momak, ali u ljubavi je katastrofa. Samo da ne završi na neuropsihijatriji, koliko se on nervira i stresira. Od te ljubavi nema ništa, Miona je svesno ušla u to, želi da se promoviše preko njega i to je to - poručio je Marinković u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.02.2024 05:29

on je ZLO...SAM ZA SEBE,,,promašaj u svakom pogledu...ISKOMPLEKSIRAN...PROMAŠEN PRIVATNO---