SKINUO SE MENSUR: Osvanula vrela fotka, neće vam biti dobro od ovog prizora!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašić pokazao mišiće!

SKINUO SE MENSUR: Osvanula vrela fotka, neće vam biti dobro od ovog prizora!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što mu je istekao ugovor sa rijaliti programom "Elita", Mensur Ajdarpašić je iznenadio mnoge odlukom da napusti "Elitu". U razgovoru za domaći medij Mensur je otkrio da se oseća dobro nakon napuštanja rijalitija, ističući da se oporavlja i ide na bolje.

- Dobro sam. Oporavljam se, idemo na bolje, baš sam komentarisao sa mojim dragim ljudima kao da sam se iz kome probudio i došao u realnost. Osećao sam se jako loše, osetio sam da ne pripadam više tamo i da mi nije mesto. Bilo mi je preteško da sve to slušam, neshvatljive su mi te neke stvari. Previše su ljudi svoje živote dali po svaku cenu - rekao je Mensur.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Nakon izlaska iz rijalitija, Mensur se posvetio svom fizičkom izgledu jače nego ikada, što se može videti iz njegovih objava na društvenim mrežama. Odlučio je da podeli fotografiju bez majice i pokaže svoje fizičke rezultate, ističući tetovaže koje se ističu na njegovim mišićima. Mnoge žene su "opijene" njegovim izgledom, a fanovi su zainteresovani da vide da li sprema nešto novo, s obzirom na intenzitet njegovih treninga.

Republika

Foto: instagram.com

Mensur Ajdarpašić objavio sliku bez majice na Instagramu

Mensurove objave na društvenim mrežama svedoče o tome da je posvećen poboljšanju svog fizičkog izgleda, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Mensur dalje razvijati i kojim putem će krenuti nakon napuštanja rijalitija.

Iako Mensur Ajdarpašić nije otkrio konkretne planove za budućnost, njegove aktivnosti na društvenim mrežama sugerišu da je fokusiran na dalje unapređenje svog fizičkog izgleda i možda priprema nešto novo. Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta će Mensur uraditi u narednom periodu i kojim će se projektima posvetiti nakon napuštanja rijalitija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading