MILAN MILOŠEVIĆ DONOSI BITNO SAOPŠTENJE U ELITU: Takmičari ni ne slute šta će doživeti u programu UŽIVO!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stižu važni rezultati!

MILAN MILOŠEVIĆ DONOSI BITNO SAOPŠTENJE U ELITU: Takmičari ni ne slute šta će doživeti u programu UŽIVO!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Danas je došlo do zanimljivog obrta u rijaliti programu "Elite", jer su učesnici imali priliku da biraju najnepažljivijeg među sobom. Kao i uvek, odluka je poverena gledaocima Pinka, koji su aktivno učestvovali u anketi na portalu i dali svoj glas za najnepažljivijeg učesnika.

Najviše glasova za titulu najnepažljivijeg učesnika "Elite" dobio je Ivan Marinković, Anđela Šparavalo našla se na drugom mestu zbog odnosa prema roditeljima, dok je Uroš Stanić pokupio bronzanu medalju na ovoj ni najmanje lepoj anketi.

Republika

Foto: Shutterstok

Zadruga 7 Elita

Takmičari "Elite" veliku pažnju pridaju ovim anketama i rezultatima, jer to uvek dožive kao stav naroda, pa negativne titue smatraju da idu onima koji su omraženi u narodu, dok pozitivne dobijaju takmičari sa najvećom podrškom. 

Voditelj Milan Milošević večeras će u emisiji "Pretres nedelje" kao i svako ponedeljka do sad pred sam kraj saopštiti ove rezultate i takmičarima najgledanijeg rijalitija u regionu dati priliku da iznesu svoj sud o načinu na koji je narod glasao. Ankete uveknaprave pometnju, pa verovatni ni posle večerašnjeg saznanja više neće ništa biti isto. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević

Ostaje da vidimo da li će možda ovi rezultati da motivišu rijaliti takmičare da se poprave i budu pažljiviji, kako bi predstavili drugačiju sliku o sebi pred narodom i popravili utisak u odnosu na ovu anketu koja je bila današnji zadatak. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading