BOLAN UDARAC ZA MATORU: Miljana pred svima obelodanila INFORMACIJE iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva pomrsila konce čim je ušla u rijaliti!

BOLAN UDARAC ZA MATORU: Miljana pred svima obelodanila INFORMACIJE iz spoljnog sveta!

Foto: youtube.com/pink.rs

Produkcija televizije Pink danas je takmičarima rijalitija "Elita" zadala poseban zadatak. Naime, oni su morali da glasaju za tri najsujetnije osobe u Beloj kući. Veliku pažnju privuklo je mišljenje Miljane Kulić, pogotovo jer se sinoć vratila u rijaliti, a njen izbor su mnogi shvatili kao izbor naroda jer ima najsvežije informacije iz spoljnog sveta. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Miljana je za tri najsujetnije osobe izabrala Jovanu Tomić Matoru, Aneli Ahmić i Nenada Aleksića Ša

Ja sam bila najsujetnija osoba, sve mi je smetalo. Nije smeo niko nbišta da mi kaže, sada je totalno druga situacija. Prva najsujetnija osoba je Matora ,mislim da ne može da podnese što je Anita srećna i što je baš u pitanju Anđelo. Navodno je Anita najlošija, a opet je ljubomorna. Druga osoba je Aneli mislim da je sujetna što konstantno razmišlja da li je Asmin sa Stanijom, i koliko je para dao njoj. Ako si zaboravila na njega, onda ga ne komentarišeš. Treća osoba je Ša, kada neko skoči na Mionu, kada neko prokomentariše onako kako vidi, svako ima pravo da vidi kako hoće, ti odmah skačeš, misliš da je neko ljubomoran. Misliš da ljudi ne vide tvoju posvećenost i da smatraju da ste najgori, a mislite da niste - govorila je Miljana, a onda dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

- Ivan Marinković je najsujetniji čovek na mene, trebala sam da kažem od sebe - rekla je Miljana.

Ja sama za sebe kažem da sam sujetna. Vanja, Milena i Sloba su sujetni na mene jer me svaki dan gledaju kako dižem one tegove - poručila je Tomićeva. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milivoje

12.02.2024 20:33

Psiho Mixy izlazi iz zadruge,ulazi kad hoce,udara ljude,lomi cepa i baca odecu..Nema kazne sve ok.Teta Milica sve resava.Dok ostali dobiju kazne za pljuvanje a ne nesto drugo.E svaka cast Mitrovici,toliko o tome kako su u zadruzi svi isti.Sram vas bilo.