RASKRINKAN UČESNIK ELITE: Završio na stubu srama, zbog papira ušao u BRAK!

Autor:

Zadruga

30.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na samom početku večerašnje emisije!

RASKRINKAN UČESNIK ELITE: Završio na stubu srama, zbog papira ušao u BRAK!

Foto: Shutterstok

Na samom početku emisiji "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević dao je reč takmičarima da komentarišu današnju podelu budžeta Alekse Erskog. Među takmičarima koji su žestoko isprozivali Aleksu bila je i Slađa Lazić, koja je posumnjala da se on sa suprugom Elicom oženio samo kako bi se dokopao bugarskih papira. 

Ja sam rekla odmah da mislim da se on oženio zbog bugarskih papira. Moj budžet je bio 3.000 dinara danas i takva nam je relacija. Rekla sam danas da se če**o pojedinim elitarima, bitnim igračima. Ne dopada mi se što je Mensuru dao 5.000 dinara, a Munji i Terzi je dao 4.000 dinara. Neko ko se če*i, nikada neće imati svoj stav - rekla je Slađa Poršelina.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slađa Lazić

Sud o njegovoj podeli dao je i Ivan Marinković, koji je detaljno proučio njegove greške i sve mu sasuo u lice. 

- Prva greška može da bude što nije unapred smislio kome će i šta da da. Ne sumnjam, jer mi je delovalo da je sve radio na bum, pa se posle ukopčao. Prva tri budžeta je dao Jeleni, Mileni i Tamari, ispoštovao je svoju ženu. Negde mi je logično i prihvatljivo. Ja ne znam kakav on ima odnos sa Munjom i Terzom. Ovde su 90 odsto ljudi očekivali srednji ili veliki budžet. To za Aneli nisam bio prisutan, ali mi se svidelo to što je Aneli rekla. I još jedan dokaz, ne mogu da zamislim da je toliko kvaran da je to uradio na kraju, pa mi je to dokaz da se pogubio. Najveća Aleksina greška je, taj pritisak o kom on priča, njegova supruga je bila najtiša osoba ovde. Da on nije govorio da ima pritisak od žene, da bi drugačije bilo. Neko mu je danas rekao da je upotrebio reč da je skinuo teret sa leđa. On svoju suprugu voli, tu nema sumnje. Ispalo je kao da ti je teret, ali zašto?! Zato što si ti mislio da si mnogo jači i komunikativniji od nje, što danas nisi pokazao. Mislim da nećeš pokazati ništa više od toga - rekao je Ivan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivan Marinković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading