SUPRUGU IZBAČENE UČESNICE ELITE STIGLO PISMO! Saopštena zvanična informacija, u Beloj kući nastao muk!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicima Elite je stiglo novo pismo od ukućanke, koja je sinoć napustila rijaliti.

SUPRUGU IZBAČENE UČESNICE ELITE STIGLO PISMO! Saopštena zvanična informacija, u Beloj kući nastao muk!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pismo Velikog šefa

Elitu je prošle noći zauvek napustila Elica Erski, ona je imala najmanje glasova od svih nominovanih takmičara, među kojima su bili Nenad Macanović Bebica, Danijel Dujković Munjez i Žana Đorđević.

Elica je gostujući u studiju kod voditeljke Ane Radulović napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu a to pismo je upravo stiglo u Belu kuću, a Marija Malivuk je nakon što su se takmičari Elite okupili oko stola pročitala pismo.

Međutim kako Marija nije znala bugarski jezik, oni su pročitalo samo da je novi vođa Aleksa, suprug Elice, koja je sinoć napustila takmičenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elica i Aleksa Erski

 

- Novi vođa je Aleksa - glasilo je pismo.

Elicin izlazak iz rijalitija podstakao je raspravu o tome kako ljubav može biti snažna motivacija za poduhvate koje obično ne bismo preduzeli. Njena iskrena osećanja prema suprugu naišla su na simpatije publike, koja se pitala da li bi i sama bila spremna na slične gestove u sličnoj situaciji.

Sasvim sigurno, Elicin emotivan rastanak će ostati upamćen kao jedan od najdirljivijih trenutaka u ovogodišnjem izdanju rijalitija Elita.

- Elice, Aleksa i ti ste dirljivim rastankom rasplakali i tvog svekra, ali i Munjezovu mamu - rekla je voditeljka.

- Naša ljubav je mnogima bila motivacija. Zbog ljubavi je čovek spreman na sve. Ja ga čekam, volim. Udaljenost može samo da pojača naše emocije - istakla je Elica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading