EMOTIVNI RASTANAK RASPLAKAO NACIJU! Bračnom paru saopštene tužne vesti, suze preplavile imanje u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračnom paru Erski su saopštene tužne vesti, ukućani završili u suzama.

EMOTIVNI RASTANAK RASPLAKAO NACIJU! Bračnom paru saopštene tužne vesti, suze preplavile imanje u Šimanovcima!

Foto: Ilustracija

U nedelju veče, gledaoci rijalitija Elita imali su priliku da prisustvuju emotivnom rastanku između Elice Erski i njenog supruga Aleksa. Kada je saznao da je upravo ona imala najmanji broj glasova, Aleksa je odmah pritrčao da je zagrli, što je raznežilo sve prisutne. 

Elica je istakla da je njihova ljubav bila inspiracija mnogima i da je uverena da će udaljenost samo ojačati njihove emocije. Na pitanje da li je jezička barijera uticala na njen nedostatak aktivnosti u rijalitiju, Elica je istakla da je bila autentična i da nije želela da se nameće ničim što nije deo njenog karaktera.


Nakon što je imanje napustila, Elica je imenovala narednog vođu pismom, a očekuje se da će njen suprug Aleksa biti podržan od strane ostalih takmičara.

 

Elicin izlazak iz rijalitija podstakao je raspravu o tome kako ljubav može biti snažna motivacija za poduhvate koje obično ne bismo preduzeli. Njena iskrena osećanja prema suprugu naišla su na simpatije publike, koja se pitala da li bi i sama bila spremna na slične gestove u sličnoj situaciji.

Sasvim sigurno, Elicin emotivan rastanak će ostati upamćen kao jedan od najdirljivijih trenutaka u ovogodišnjem izdanju rijalitija Elita.

- Elice, Aleksa i ti ste dirljivim rastankom rasplakali i tvog svekra, ali i Munjezovu mamu - rekla je voditeljka.

- Naša ljubav je mnogima bila motivacija. Zbog ljubavi je čovek spreman na sve. Ja ga čekam, volim. Udaljenost može samo da pojača naše emocije - istakla je Elica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading