POZLILO SINIŠI KULIĆ, GUŠI SE U SUZAMA: Pojavio se snimak Miljaninog oca kako grca na sav glas!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak uplakanog Siniše Kulić!

POZLILO SINIŠI KULIĆ, GUŠI SE U SUZAMA: Pojavio se snimak Miljaninog oca kako grca na sav glas!

Foto: Printskrin: TV Pink

Jedan nedavni snimak koji je objavila Miljana Kulić izazvao je veliku pažnju javnosti. Naime, na snimku se vidi kako Miljana provodi veče sa svojim roditeljima, a u jednom trenutku primećuje se njen otac Siniša Kulić kako briše suze.

Miljana Kulić je odlučila da sa svojim roditeljima provede veče u jednom noćnom provodu, a njihova prisutnost izazvala je dosta pažnje. Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju jeste trenutak kada je Siniša Kulić bio zatečen emocijama i nije mogao da sakrije suze.


Iako nije poznato zbog čega je Siniša plakao, mnogi komentari na društvenim mrežama sugerišu da su ga pogodile emotivne pesme i što je ponovo sa svojom ćerkom Miljanom nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Elita". Ova emotivna reakcija navela je mnoge da se zapitaju šta se tačno dešava iza kulisa porodice Kulić, ali za sada ostaje tajna šta je tačno izazvalo ove suze.

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić I Marija Kulić

 


Ono što je sigurno jeste da je ova porodična večer izazvala brojne emocije kod Siniše Kulića, a njegova otvorena emotivnost navela je mnoge da se zapitaju o prirodi njihovog odnosa. Bez obzira na razlog, očigledno je da Siniša Kulić iskreno uživa u vremenu provedenom sa svojom ćerkom, pružajući joj podršku i ljubav u svakom trenutku.

- Miljana je majci rekla da da joj je za rođendan od nje najveći poklon taj što će da se promeni. Rekla joj je da će Zolu da zaboravi, da ne želi više da je nervira i da slede velike promene. Rekla je da je shvatila da Zola loše utiče na nju i da je jedino rešenje da mu se ne javlja - priča nam upućen izvor i dodaje da se u Nišu slavilo do jutra:

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading