BEBICA LETI IZ ELITE ZA MILJANOM?! Saopštena URGENTNA ODLUKA uživo u programu! Odmah stupa na snagu (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno obaveštenje u rijalitiju ostavilo sve bez teksta!

BEBICA LETI IZ ELITE ZA MILJANOM?! Saopštena URGENTNA ODLUKA uživo u programu! Odmah stupa na snagu (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica

U rijaliti šou-programu "Elita", takmičari su nominovali svoje cimere za ispadanje, a među njima se našla i Žana Omina. Ona će se u nedelju veče boriti za opstanak u Beloj kući. Ova odluka izazvala je dosta uzbuđenja među učesnicima, a voditeljka Ivana Šopić je otkrila i ko će se još boriti za opstanak pored nje.

Pored Žane, još dvoje takmičara su se našli na listi nominovanih za ispadanje - Nenad Macanović Bebica i Danijel Dujković Munjez. Šopićeva je otkrila da su ova dva učesnika nominovana od strane Odabranih, što je dodatno zakomplikovalo situaciju u kući "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica i Munjez nominovan u Eliti

Dok su takmičari sa strepnjom iščekivali ko će se naći na listi ugroženih od strane glasanja gledalaca, voditeljka je objavila da su Vivien Kurtović, Pavle Milevski Pablo, Elica Erski i Tamara Tiktok bili ugroženi. Posebno iznenađenje je bila nominacija Ellice, koju je Ivana otkrila, a na to je njen dečko Aleksa odmah reagovao dolaskom da je poljubi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elica Erski nominovana za izbacivanje u Eliti

U prethodnoj nedelji, Helena Foks je napustila "Elitu" i odmah nakon toga se uputila u studio gde je komentarisala svoje učešće u rijalitiju.

Svest da me sin gleda, nisam želela da dozvolim da se dere neko na mene. Rešila sam da odem kući u miru i sačuvam živce. Ja znam ko sam i šta sam, nemam kompleks da se dokazujem. Moj moto je: "Strpljen spašen" - rekla je Helena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Žana Omnia Žana Elita Žana Zadruga Žana Đorđević Žana Đorđević biografija Žana Đorđević Elita Žana Đorđević Zadruga Elica Erski Elica Erski biografija Elica Erski Elita Elica Erski Instagram bebica bebica zadruga Bebica Elita nenad macanović bebica nenad macanović bebica biografija Danijel Dujković Danijel Dujković Munjez Munjez Munjez elita Munjez Zadruga ko je nominovan Ko je nominovan ove nedelje u Eliti ko je nominovan sinoć u eliti ko je nominovan sinoć u zadruzi ko je nominovan sinoć za izbacivanje Ko je nominovan u Eliti ko je nominovan u zadruzi Elita nominacije Nominacije nominacije elita nominacije zadruga Zadruga nominacije zadruga nominovani elita nominovani Miljana Miljana Elita Miljana Kulić Miljana Kulić najnovije vesti Miljana Kulić Elita Miljana i Bebica bebica i miljana

Komentari (0)

Loading