UGROŽEN ŽIVOT MAJCI UROŠA STANIĆA?! Proživljava HOROR zbog njegovog učešća u Eliti, isplivali STRAVIČNI detalji iz porodičnog doma!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić je zabrinut za život svoje majke, s obzirom da njegov otac, kako učesnik Elite tvrdi, godinama oboje zlostavlja.

UGROŽEN ŽIVOT MAJCI UROŠA STANIĆA?! Proživljava HOROR zbog njegovog učešća u Eliti, isplivali STRAVIČNI detalji iz porodičnog doma!

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite, Uroš Stanić, nedavno se rasplakao, jer je saznao da ga majka podržava i da će ga, nakon rijalitija, sačekati, a kako je otkrila njegova bliska prijateljica, veoma je zabrinut zbog svog oca.

Naime, Uroš se plaši da njegova majka nema problema sa ocem, pa kada je ulazio u Elitu, sa njom se dogovorio da se ona drži po strani i da se pravi kako on za nju ne postoji, ne bi li izbegla nevolje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

- Uroš je kao siroče, meni je njega mnogo žao, jer on nema lošu dušu. Kada je ulazio u rijaliti, rekao je mami da ne očekuje njenu podršku i da je bolje da se drži po strani, kako sa ocem ne bi imala problem. Njegov tata i on nemaju nikakav odnos. Uroš mi je pričao da on njega vređa na najstrašniji način i da mu je rekao da bolje da nema dete, nego što ima njega. On mnogo pati i zato se vezao za Janjuša, u njemu je stvarno video očinsku figuru. Zamislite da svima za Novu godinu dolaze porodice, šalju poklone, njemu niko. Grešna duša, verujte mi. On će tek imati problem, sada nakon što se javno deklarisao kao gej, tata ga verovatno ne može očima gledati. Nikada mi nije pričao o nasilju, ali znam da ga se boji. Boji se i šta sa strane govore njegovoj majci. On je jako vezan za nju i ona mu je sve. Mnogo je napaćen i greota da nema ljubavi, on u nama traži sve ono što nije imao i dobijao kao dete - govori za Star Uroševa drugarica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading