PINKOVA PRODUKCIJA IZNENADILA JANJUŠA: Stigla specijalna pošiljka, ovo nije mogao ni da sanja!

Autor:

Zadruga

18.01.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti takmičari ne mogu da veruju šta se dešava!

PINKOVA PRODUKCIJA IZNENADILA JANJUŠA: Stigla specijalna pošiljka, ovo nije mogao ni da sanja!

Foto: TV Pink/printscreen

Produkcija televizije Pink danas je poslala je važno pismo u kojem je saopšteno da će želja Uroša Stanića da oraspoloži Marka Janjuševića Janjuša biti ispunjena. Uroš želi da pokloni Janjušu psa, a kako bi to bilo ispunjeno prvo mora on da bude njegov pas dva dana. 

Naime, veliki šef poslao je kostim psa, krevet i sve što je potrebno kako bi Janjuš mogao adekvatno da brine o njenu narednih 48 sati. 

Uroš se odmah obukao i krenuo sa Janjušem u sobu za rehabilitaciju, gde će sa njim spavati naredna dva dana, koliko taj zadatak i traje. Ako Uroš i Janjuš budu uspešno završili zadatak, na adresu imanja u Šimanovcima će doći pravi pas, kojeg je Janjuš poželeo. 

Podsećamo, nakon što je Marko Janjušević Janjuš napustio imanje u Šimanovcima zbog porodične tragedije koja se desila 25. decembra, njegov povratak je izazvao emotivne reakcije među cimerima. Janjuš je proveo oko tri nedelje van Bele kuće pre nego što se vratio u petak, a tom prilikom otkrio je svojim cimerima razlog svog odlaska, što je izazvalo snažne reakcije, posebno kod Uroša Stanića.

Uroš Stanić je izrazio želju da Marko dobije malog psa rase džek rasel, ističući da je spreman na sve kako bi mu to omogućio. Njegov gest je naišao na veliku podršku, a na Drvetu mudrosti je izneo svoj nesvakidašnji zahtev. Drvo mudrosti je postavilo uslov da Stanić bude maskota imanja u kostimu psa kako bi ostvario svoju želju da Marko dobije psa, na šta je Stanić pristao bez oklevanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Latica

18.01.2024 15:53

Kakav Janjus sve vec vidjeno ,Bosanske sestre Kardisijan su hit hitova,Alibaba Stanija