OBLIZUJE SE KAD STANE PORED NJEGA! Bivša zadrugarka urnisala Kačavendu, evo šta misli o njenim postupcima u Eliti!

Autor:

Zadruga

11.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove tvrdnje joj neće oprostiti!

OBLIZUJE SE KAD STANE PORED NJEGA! Bivša zadrugarka urnisala Kačavendu, evo šta misli o njenim postupcima u Eliti!

Foto: Republika TV

Sanja Grujić

Bivša zadrugarka Sanja Grujić kaže da je ubeđena da Milena Kačavenda ne može da skine pogled sa Marka Janjuševića Janjuša, iako je uveliko u vezi sa Milenom Kačavendom! Ona je na Red televiziji pričala o odnosu učesnika Elite, pa je objasnila da ono što se dešava u realnosti, Mileni nikako ne odgovara.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš

 

- Što se tiče odnosa Milene i Marka Janjuševića Janjuša, oni su na velikoj distanci, ali nikako to nije ono što njoj ide u prilog. Mislim da ona ne može da skine pogled s njega, on je njen tip muškarca, ali ona se po svaku cenu trudi da se to spolja ne vidi. Možda je sramota od svih u spoljnom svetu, ali to je i razumljivo, ipak je ona starija od njega i ima decu, neće oni sigurno da prihvate Marka kako ona misli da bi se desilo. Kad sedne pored njega samo se obli - priča Sanja, koja se potom osvrnula i na odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša:

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ša se ne snalazi u emotivnim odnosima u rijalitiju, jer bira partnerke koje ne mogu da ga isprate ili ne može da funkcioniše u zatvorenom prostoru u odnosima. Meni ga je žao. Mislim da on sebi iz godine u godinu sebe svojim učešćem uništava i nadam se da če mu neko pomoći dok mu ne bude kasno. Njegov ljubavni odnos poslednjih godina je vrlo turbulentan, on je po ulasku u "Zadrugu 6" bio u vezi sa nekom devojkom, po izlasku iz "Zadruge", posle mesec dana, čuli smo da se oženio. Mislili smo da je sa tom devojkom, ispostavilo se da je sa Vanjom. Po početku naredne sezone već se razveo od Vanje, sada je u emotivnom odnosu sa Mionom. Mislim da je kod njega sve promenljivo i mislim da ništa nije dovoljno čvrsto i da brzo odustaje od svakog odnosa i svake veze i da se pronalazi kao da ima 20 godina, a ne 40 i nešto...Ja gledam ljude i ponaosob i kako funkcionišu u tim međuljudskim odnosima. Miona nije tip osobe koji mi paše i koji mi je dopadljiv. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading