ODLOŽENO VENČANJE BIVŠIH ZADRUGARA: Evo šta se dešava u domu Sanje Grujić i Marka Stefanovića!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić otkrila u kakvom je odnosu sada sa Markom Stefanovićem!

ODLOŽENO VENČANJE BIVŠIH ZADRUGARA: Evo šta se dešava u domu Sanje Grujić i Marka Stefanovića!

Foto: Nikola Mutić, ATA Images/Antonio Ahel

Bivši zadrugari Sanja Grujić i Marko Stefanović uplovili su u mirnu luku nakon izlaska iz "Zadruge", iako su tokom svog učešća u šestoj sezoni ovog rijalitija bili poznati po burnim svađama. Njihovi fanovi se već neko vreme pitaju da li će doći do venčanja, a Sanja je otkrila da još uvek nisu spremni da stanu na "ludi kamen".

- Do naše svadbe neće doći bar još jedno godinu dana, potrebno nam je vreme da se još malo stabilizujemo, da imamo lepu organizaciju te proslave, ali svakako da ćemo našu vezu jednog dana krunisati brakom... - započela je Sanja, pa progovorila o deci:

Republika

Foto: ATA Images

Sanja i Marko žele da se stabilizuju, pa tek onda stanu na "ludi kamen"

- Što se tiče dece, treba da se ostvarujemo na drugim poljima, kad budemo dovoljno zreli da možemo u potpunosti da ses posvetimo osnivanju porodice, tada ćemo je osnovati. Odnos nam je fantastičan, živimo i dalje zajedno, trudimo i napredujemo. Imamo mi svakako prinovu, mi smo uzeli psa - istakla je Grujićeva, pa se osvrnula na sukobe u rijalitiju koje je imala sa Markom:

- Mi smo se malo šalili da gledaocima bude zanimljivo, živimo sasvim normalno i pristojno, onako nekako zlatna sredina, kako živi većina ljudi u našoj državi - zaključila je ona za "Pink.rs".

Republika

Foto: Republika TV

Sanja i Marko su ostali poznati po burnim svađama

Sanja se pre toga osvrnula i na odnos Miljane Kulić i Darijana Radomirovića.

- Ja bih napokon poželela Miljani da se skrasi, da sa nekim osnuje porodicu, mislim da je Darijan idealna prilika za nju. Vidim da se njena majka Marija Kulić slaže sa tim, to se Marija samo folira, svakako je bolje on nego Zola, po njihovim pričama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading