ISPOVEST: Požgaj progovorio o tumoru i porocima - Doktori su me otpisali, Duhovnici su me sklapali, deo po deo

Autor:

Zadruga

11.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu Ispovest pogledajte na našem jutjub kanalu Republika Tv

ISPOVEST: Požgaj progovorio o tumoru i porocima - Doktori su me otpisali, Duhovnici su me sklapali, deo po deo

Foto: Republika

 

Aleksandar Požgaj je političar koji se proslavio po različitim rijaliti programima, a poslednji iskoristio kako bi se skinuo sa svog najvećeg poroka, alkoholizma, a svemu je prethodio tumor, čije otkriće mu je okrenulo život naopačke.

Foto: Republika

Aleksandar Požgaj 

 

O svojevoljnom napuštanju Elite koje ga je koštalo 50.000 evra Požgaj je otvorio dušu u emisiji Ispovesti, ali progovorio i o tumoru, zbog kojeg su ga skoro svi otpisali, a on se oporavio na iznenađenje doktora. 


- Išao sam na preglede i što je najvažnije zdraviji sam nego ikad, hoću da idem da uradim spermogram, jer sam imao tešku operaciju tumora posle prošlog rijalitija i sada idem da uradim sa suprugom dodatne analize i preglede i ako Bog da da prirodnim putem postanemo roditelji ili ćemo morati na vantelesnu oplodnju - priznao je Požgaj, pa otkrio da je vera u Boga nešto što ga održava, a kao podsećanje na sve loše iza njega nosi krst koji ima posebnu simboliku

- Ovaj krst koji nosim u ruci svuda gde krenem je u znak promena mog života. Ja sam živeo burno od politike do rijalitija, alkohola, afterparija, noći koje sam menjao za dan, onda se desila operacija koja mi je promenila život, ali alkohol nikad nisam mogao da ostavim, ostavljao sam ga, ali sam se iznova vraćao i sve sam više pio, trebao mi je ovaj ulazak u Elitu da bih da definitivno ostavio. Shvatio sam da kad sam sam u stanu ne moram da otvorim flašu i pijem, već mogu da čitam knjigu, šetam psa i slično. Krst je nešto što me podseća na moj stari život, na stavri koje ne treba da radim, da se posvetim porodici i sebi - rekao je Požgaj, kojem je najgori momenat u životu bio taj kad su mu saopštili da ima tumor

- Trenutak kad sam dotakao dno je trenutak kad su mi saopštili da imam tumor na testisima. To je bilo kad sam izašao iz prošlog rijalitija i otišao na kliniku na pregled, tad mi je rečeno šta imam i taj mesec agonije, četiri klinike, hirurzi, urolozi, skeneri, rendgeni, tumormarkeri, govorili su mi da će mi biti odstarnjen desni testis, pod pretpostavkom da neću moći imati decu, da ću morati na hemoterapiju, to je bio pakao koji sam prolazio mesec dana, kad god pogledam suprugu i majku u oči, oca koji ne mogu da vam pomognu, a život bi vam dali, ali tu ste sami s gospodom Bogom. Mnogo su mi pomogli sveštenici. Obratio sam se za pomoć njima, ali tek posle operacije, kad su mi rekli da sam u onih jedan posto slučajeva koji prođu tako da su mi sačuvali sve ništa odstranili nisu, kada nije bilopotrebe za hemoterapijom jer nije bilo metastaza, to su mi potvrdili hirurzi i urolozi i sada rekli da sam medicinski fenomen, da je sve sraslo i sve kako treba. Tek posle tih vesti sam se obratio Hramu, prijatelju jednom on me poslao u hram jedan, hram drugi, hram treći o oni su me sklapali, u pravom smislu te reči naši duhovnici su me sklapali, dobio sam duhovnog oca sa kim razgovaram i skim se viđam, posle toga mi se život potpuno promenio. Od mene više nećete čuti ružnu reč ili pomisao, ako mogu pomoći ću, ako ne mogu odmoći neću sigurno. Mnogo se bolje osećam otkad živim tako, ja sam mirno spavao u Eliti našao sam neki mir, hranio životinje, sat dva dnevno provodio u molitvama. Sad sam se u rijalitiju kompletirao sa ostavljanjem alkohola i naučio se strpljenju - rekao je između ostalog Požgaj .

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading