ALEN IZAŠAO IZ ZATVORA, ANELI ČEKA IZNENAĐENJE! Njegov prijatelj otkrio skandalozne detalje!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anelin bivši je izašao iz zatvora, njegov prijatelj otkrio sve o aferi pre ulaska u Elitu.

ALEN IZAŠAO IZ ZATVORA, ANELI ČEKA IZNENAĐENJE! Njegov prijatelj otkrio skandalozne detalje!

Foto: ATA Images

Diskvalifikovani učesnik Elite, Aleksandar Požgaj, nedavno je otkrio detalje o tajnoj vezi aktuelne učesnice i bivše cimerke, Aneli Ahmić. Požgaj je istakao da Ahmićeva nikada javno nije govorila o muškarcu koji je bio prisan s njom pre nego što se uselila na imanje u Šimanovcima. On je otkrio da je Aneli poverila o aferi sa tim muškarcem, koji je nedavno izašao iz zatvora, a zatim je Požgaj sve javno ispričao.

Požgaj je otkrio da je upoznao ovog muškarca preko zajedničkog prijatelja i da je bio svedok njihovog dopisivanja preko Instagrama pre nego što se Ahmić uselila na imanje. Takođe, naveo je da je Ahmić već sutradan posle dopisivanja došla u Beograd, a zatim su zajedno otputovali za Dubai. Požgaj je istakao da muškarac nije imao sjajno iskustvo s Ahmić tokom putovanja, te da je potvrdio da je ona od njega dobila karticu i novac za šoping u Dubaiju i Rimu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj

 

- Mi smo bili prijatelji preko zajedničkog prijatelja, a on je skoro izašao iz zatvora. Oni su se dopisivali preko Instagrama, ona je već sutradan došla u Beograd i posle dva-tri dana su otišli za Dubai, nije se baš najlepše proveo sa njom. Nije mi rekao koliko je para potrošio, to mi je Aneli potvrdila u rijalitiju da je on njoj dao karticu i novac i da je ona išla da šopinguje po Dubaiju i Rimu. Ona je njega hvalila kako je veliki gospodin, ali kakav je to sloj devojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd - rekao je Aleksandar Požgaj, a onda zaključio:

- U tome je stvar, zar to treba da pobedi - rekao je Požgaj, kako prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Da li...

13.02.2024 11:40

Da li će ovo pitati novinari, voditelji ili gledaoci Aneli i da nam ona kaže da li je istina ? Da li će na poligrafu hteti da odgovori na ovo i slična pitanja ? Šta je istina i kako je živela ova žena? Kad slušam ili čitam o njoj mnogo me njen život podseća na ono šta su pisali ili pričali za Ivu G. Tu su Marinko, Suki, šopinzi po Dubaiu, putlovanja i provodi, kartice .. . Da li ... /?