ŠA ĆE SKRENUTI ZBOG OVOG: Miona mu zabila nož u leđa, evo šta je radila sa bivšim PRVO VEČE!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper kad sazna, neće mu biti dobro! Već nedeljama unazad je strahovao od ovog!

ŠA ĆE SKRENUTI ZBOG OVOG: Miona mu zabila nož u leđa, evo šta je radila sa bivšim PRVO VEČE!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, sinoć je izazvao pravu buru svojim dolaskom u Belu kuću, ostavljajući Mionu i njenog sadašnjeg dečka, repera Nenada Aleksića Ša u potpunom šoku. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak ušao u Belu kuću i napravio pometnju

On je ušao unutra uz pesmu Slobe Radanovića "Bivši", a odmah po ulasku zatražio je od Ša izvinjenje, za šta reper nije hteo ni da čuje. Naprotiv, on je izvređao Stanislava u emisiji "Pitanja novinara", dok je Miona ostala bez teksta.

Kako su odmah krenule spekulacije o mogućnosti da se Mioni vrate osećanja prema Stanislavu, ubrzo se pojavio i snimak koji govori upravo o tome.


Naime, u trenucima dok je Ša odgovarao na pitanja novinara, Miona nije skidala pogled sa Stanislava, a čak se mogao primetiti i poneki osmeh na njenom licu, na šta je i Stanislav uzvratio simpatičnim osmehom.
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona gleda u Stanislava

Ovakav razvoj događaja definitivno će imati posledice na dinamiku odnosa unutar Bele kuće. Ša će sigurno saznati za ovo što mu se desilo iza leđa, a kako će reagovati i kako će se cela situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav gleda u Mionu

Očekuje se da će ovo dodatno zakomplikovati već napetu atmosferu u "Eliti" i da će gledaoci imati priliku da prate nove dramatične obrte.

Pogotovo što nedeljama unazad, Ša pokazuje ljubomoru i sujetu zbog Stanislava, što je rezultiralo burnim svađama i turbulencijama između njega i Mione. Stanislavovo neočekivano pojavljivanje u Beloj kući samo je dodatno zakomplikovalo situaciju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading