OVA INFORMACIJA BOLJE DA NE STIGNE DO ELITE: Oglasio se Mionin bivši dečko, Ša će pozeleneti!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak progovorio je o novoj vezi svoje bivše devojke sa 20 godina starijim i oženjenim reperom!

OVA INFORMACIJA BOLJE DA NE STIGNE DO ELITE: Oglasio se Mionin bivši dečko, Ša će pozeleneti!

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@fightroom9794

Nedeljama unazad javnost je bila zaintrigirana prisnim odnosom repera Nenada Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović, a juče je konačno došlo do potvrde njihove veze. Nakon niza flertovanja i skrivanja, njih dvoje su se ujutru poljubili u emisiji "Gledanje snimaka" i time ozvaničili svoj odnos. Ovo izazvalo je veliku pažnju javnosti, ali i kontroverze s obzirom na to da je Ša i dalje u zakonitom braku.

S druge strane, Miona je ostavila svog momka, Stanislava Pantera Krofaka, koji ju je ispratio u karantin pred ulazak u "Elitu". Nakon ovog šokantnog obrta, on se oglasio za domaći medij i dao svoj sud o novoj vezi njegove bivše devojke sa 20 godina starijim reperom koji je oženjen. 

Republika

Foto: Republika

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Video sam sve, sve sam video. Nema šta, ja sam to završio, krenuo sam dalje. Pre toga sam već znao šta će biti, što pre sam raskrstio i rešio. Ja joj želim svu sreću, nemam ništa loše reći o njoj, dok je bila sa mnom bilo je sve super, sve pet. Uopšte nemam nikakvih problema s tim, drago mi je zbog nje - rekao nam je Stanislav, a na pitanje da li je došlo do susreta sa Vanjom Ignjatović, i dalje zakonitom suprugom Nenada Aleksića Ša, rekao je:

- Ne bih o tim temama, slobodan sam, nastavio sam dalje i to je to - zaključio je za Pink.rs bivši dečko Miona Jovanović Stanislv Krofka.

Miona je sinoć takođe rekla da o svom bivšem ima sve najlepše da kaže i da mu želi svu sreću, a ostaje da vidimo da li će se to promeniti u narednom periodu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading