MIONIN BIVŠI I ZAKONITA SUPRUGA NENADA ALEKSIĆA ŠA NA ISTOM MESTU: Demantovali da su u vezi, fanovi sve RAZOTKRILI!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina oko Mioninog bivšeg dečka i zakonite supruge Nenada Aleksića Ša!

MIONIN BIVŠI I ZAKONITA SUPRUGA NENADA ALEKSIĆA ŠA NA ISTOM MESTU: Demantovali da su u vezi, fanovi sve RAZOTKRILI!

Foto: ST/Dragan Kadić, tiktok/printsscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša uplovio je u ljubavni odnos sa pevačicom i takmičarkom "Elite" Mionom Jovanović. Njih dvoje su neko vreme flertovali, da bi onda javno pokazali svoje emocije. Mionu je pre ozvaničanje veze sa Ša ostavio dečko Stanislav Krofak Pantera, koji ju je dopratio u rijaliti.

Kako je Pink preneo, više izvora im je potvrdilo da je Pantera nakon raskida sa Mionom uplovio u vezu sa reperovom suprugom Vanjom Aleksić. Vanja se nakon vesti o njenom odnosu sa Panterom oglasila, te demantovala ove navode, ali su juče krenule da kruže zanimljive informacije po društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

Objave Vanje Aleksić i Pantere

Naime, fanovi popularnog rijalitija primetili su da su Vanja i Pantera u istvo vreme bili u Novom Sadu, što se dalo zaključiti po njihovim storijima na društvenoj mreži Instagram.

- Slučajnost? - zapitali su se gledaoci rijalitija "Elite" na kolažu na kom su spojeni njihovi storiji.

Republika

Foto: Republika

Pantera i Miona Jovanović

Nakon ovoga usledila je lavina komentara na društvenim mrežama, a Vanja je pokazala da u Novom Sadu uživa sa svojom prijateljicom, sa kojom je pozirala na trgu.

Inače, reperov otac Zoran Aleksić se oglasio, te prokomentarisao ovu situaciju.

- To me zanima kao lanjski sneg, neka im je sa srećom, ništa nije slučajno. Živimo u takvom vremenu. Ne znam otkad se oni znaju, ni šta se dešava tu, zaista - kaže Zoran Aleksić, a s ove tačke gledište smatra da je njegov sin prenaglio u odluci da oženi Vanju.

- Ne mislim da je bilo interesa s njene strane, oni su se pre godinu dana dopisivali kako sam ja razumeo, sve ovo pokazuje da je dve bilo prenagljeno. Napravili su grešku sa svadbom - poručio je Nenadov otac za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading