JANJUŠU OKRENULI LEĐA I ONI KOJI SU GA OBOŽAVALI: Puče istina uživo u programu - zbog veze sa Aneli neće dobro proći!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka osula žestoku paljbu uživo u programu!

JANJUŠU OKRENULI LEĐA I ONI KOJI SU GA OBOŽAVALI: Puče istina uživo u programu - zbog veze sa Aneli neće dobro proći!

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš

Pevačica i bivša zadrugarka Saška Karan gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend specijal", u kojoj je komentarisala aktuelne situacije u "Eliti" i učesnike ovog rijalitija. Saška se prvo osvrnula na želju Asmina Durdžića da oduzme starateljstvo Aneli Ahmić nad maloletnim detetom.

- Aneli je mlada, potrebne su joj pare, svako od nas ima svoje potrebe, ali ne vidim da je u redu ostaviti nekom malo dete na čuvanje. Otac tog deteta, možda i ima pravo da to da se buni jer to dete nije pored majke - istakla je Saška.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saška Karan se uključila uživo u emisiju

Pevačica je zatim udarila na Anelinu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Smatram da posle rijalitija od njihove veze ništa neće biti. Janjuša sam nekad jako volela, ali me je razočarao. Ne dopada mi se ni u odnosu sa Aneli, smatram da izigrava mangupa, a u suštini je jedna nežna duša - dodala je pevačica.

Pevačica je analizirala i vezu Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, kojoj se protive Anđelini roditelji.

- Svaki normalan roditelj želi za svoje dete sve najbolje. Roditelji imaju pravo da se mešaju kada je reč o njihovom detetu, a što se Anđele tiče, mislim da joj nije prijatno jer su joj roditelji rekli da nisu saglasni s njenim postupcima. Mislim da bi joj pametno bilo da posluša svoju majku. Ne poznajem te roditelje, ali reklo bi se da kakvu su je vaspitali, takvu su je i dobili - nastavila je bivša zadrugarka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saška Karan analizirala odnose u "Eliti"

Na samom kraju, Saška se osvrnula na još jedan brodolom Jovane Tomić Matore.

- Matora je jako emotivna. Stalno ispada budala. Ne znam kako se do sada nije opametila u ljubavnim odnosima, nakon što je u više navrata doživela da je neko razočara. Nije postojala ljubav između Anite i Matore, kao što ne mislim ni da ima emocija između Anđela i Anite - poručila je Saška u gorepomenutoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.02.2024 05:21

FUJ ZA SVE ŠTO RADI