JANJUŠEVI KRIMINALCI, JAVITE SE: Nakon skandaloznih PRETNJI takmičara "Elite", oglasila se bivša zadrugarka! Nastaće KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Batos se hitno oglasila nakon novih pretnji Marka Janjuševića Janjuša!

JANJUŠEVI KRIMINALCI, JAVITE SE: Nakon skandaloznih PRETNJI takmičara "Elite", oglasila se bivša zadrugarka! Nastaće KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

Takmičenje "Ljubavna Elitovizija" donelo je mnogo novih drama u "Eliti", a čini se da se nakon komentara stručnog žirija najviše potresao Marko Janjušević Janjuš. Na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak gde on komentariše Kiju Kockar i Tamaru Đurić, koje su bile suzdržane dok su komentarisale Aneli Ahmić i njega.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava koju je podelila Jelena Batos

- Eto Rošavi preti, samo ne znam koji su to ljudi što se sili sa njima danima. Pretio je Jeleni Batos bez razloga, sad preti Kiji Kockar i Tamari Đurić što ništa nisu rekle. A da su rekle ono što većina piše za njih, šta bi bilo onda? Skočio bi da ih bije, to 100% - napisao je admin jednog profila, a objavu je podelila Jelena Batos:

- Neka mi se jave ti Janjuševi rijaliti krimosi, kojima je zanat biti Janjušev kriminalac nad rijaliti komentatorima - započela je Jelena, pa nastavila:

- Pritom smo sve žene. Zašto ne psuje Požgaja? Izašao je i video šta je sve Požgaj rekao za Aneli, a preti ženama koje komentarišu i ne vređaju. Evo, tu sam, mene je najlakše naći, slobodno neka mi se obrate ti njegovi krimi prijatelji nad ženama. Ovo je sramota, jedan čovek već mesec dana preti ženama. Svelo se sve na pretnje i krimilance. Ženama da preti, fuj, fuj, fuj!!! - napisala je, između ostalog, Batosova.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jelene Batos

Podsetimo, prva drama između Jelene i Janjuša nastala je kad je on napustio "Elitu" zbog pomena svog najmlađeg brata, a tad joj je pisao privatno i pretio jer je video da ga je raskrinkala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

19.02.2024 08:17

Ma bravo Jelena Batos. Toliko je potrešen, zbog Anelii i svakodnevnim saznanjima o njenom životu. Da komentariše Asmina, i bivše zadrugare, da preti. Davi vređa,učesnice, uživo u programu. Dodiruje, insistira na s.odnose i posle laže da nije. Šta radi Urošu?? Može mu se, produkcija ne pušta snimke, ne kažnjava ga. Ili se "boje Janjuševih kriminalaca" 🤣🤣🤣