ŠOK! Asmin otkupio Janjušev DUG: Vratiće DUPLO, naučiću ga KODEKSIMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.02.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić naveo je da mu Janjuš sada duguje 30.000 evra!

ŠOK! Asmin otkupio Janjušev DUG: Vratiće DUPLO, naučiću ga KODEKSIMA! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac, Facebook

Asmin Durdžić, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, obratio se javno njenom sadašnjem partneru Marku Janjuševiću Janjušu. Ono što je mnoge šokiralo jeste činjenica da je Asmin aludirao da je "otkupio" Janjušev dug od izvesne Jelene, te da će sada novac morati da vrati njemu i to duplo veću sumu.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Janjuš i Asmin

- A šta će Smrduš da prijavi? To da je najveća sprdnja Srbije ili to što ga mama rodila da liči na magarca??? Ili to da je gospodin obezbedio Enu, ostavio je u dugovima i što napoljuju iznuđuje novac od devojke????? - započeo je Asmin, pa nastavio:

- E, propalico moja od tri metra. Da li znaš da nisi više Jeleni dužan 15.000 evra, nego meni 30.000 evra. Ako si mislio da nećeš devojci vratiti pare, vratićeš, vratićeš!!! - nastavio je Durdžić, pa zaključio:

- Janjuše, smrduše, prvi si dirao u nekog ko nije rijaliti igrač, Alibaba će da te nauči kodeksima pravog života - poručio je Anelin bivši putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Asmina Durdžića

Janjuš je, inače, danas nahvalio svoju vezi sa Aneli, pa progovorio i o svom bivšem braku.

- Ja ću pričati o svom odnosu, otkako sam u vezi dosta sam promenio stvari u razmišljanju i odnosu sa svojim partnerom, ranije je bilo samo j*banje majke, ja smatram da je ovo najidealnija veza koju sam imao do sada. Znam je kada je bila slobodna i od kada je sa mnom, to su dve iste osobe. Ona kaže da se promenila tokom braka. Ovde pričaju ljudi koji imaju probleme u svojim odnosima. Voleo bih da promenim stvari na bolje, moj partner u mom braku je bio najidealniji, ja sam sve loše radio. Ja sam čovek koji je sklon porocima i koji veruj mi pokušao da se skloni od nekih stvari ali meni đavo ne da mira. Meni je životni cilj u životu da se treba samo zaje*avati, ko nama garantuje do kad ćemo živeti, ako meni odgovara nešto onda sam ja srećniji i normalniji za druge. Sedi, sam si najbolji i to je to - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading