POLITIČARI SU MI NUDILI NOVAC DA BUDEMO INTIMNI! Sneža Kušadasi šokirala pričom! Evo šta se dešavalo pre rijalitija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas devojke misle da sve što leti može da se jede, tvrdi Sneža.

POLITIČARI SU MI NUDILI NOVAC DA BUDEMO INTIMNI! Sneža Kušadasi šokirala pričom! Evo šta se dešavalo pre rijalitija! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, rekla je da su joj pre nekoliko godinna nudili političari novac, a da im za uzvrat bude pratnja i da imaju intimne odnose. Ona kaže da nikad nije pristajala na takve stvari, jer je dostojanstvena. 

- Nikad nisam pristajala na to da imam sponzore. Nudili su mi političari bogatstvo, hteli su da da spavam sa njima i da mi skidaju zvezda sa neba, ali nikad se prodala nisam! Nema kod mene toga. Nisam ja starleta, ali su ljudi to tako povezali jer sam htela da uđem u politiku. Nikad nisam dozvoljavala da me neko ponižava, da mi ružnu reč kaže, a kamoli nešto drugo. Danas devojke misle da sve što leti može da se jede. Nije mi jasno kako nemaju osnovno kućno vaspitanje i želju da sebe zaštite od ludaka i manipulatora  - rekla je Sneža.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Snežana Jovičić

 

Inače, Sneža je nedavno u "Pretresu nedelje" otvorila je dušu o porodičnim problemima koji su usledili nakon dedine smrti i njegovog testamenta. Za crnim stolom govorila je o tome zbog čega je zaratila sa rođenom sestrom i ocem Novicom, da bi se on kasnije oglasio za medije. 

- Toliko je laži i neistina sa njene strane, da ja to ne mogu uopšte da shvatim! Imao sam mnogo frke, zaj*bancije i nerviranja kad pogledam neki snimak, neko mi pošalje, a ja vidim da to nije tačno. To me boli, ona mi je ćerka. Šta je sve ona uradila sa testamentom i oko kuće, gde je njoj deda sve to ostavio.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading