Janjuš upao u KOCKARSKI DELIRIJUM: Doziva majku, jezivi krici odzvanjaju imanjem u Šimanovcima (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš je često i sam pričao da ima problem sa kockom.

Janjuš upao u KOCKARSKI DELIRIJUM: Doziva majku, jezivi krici odzvanjaju imanjem u Šimanovcima (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nije tajna da Marko Janjušević Janjuš voli da kocka i da je dosta toga u svom životu prokockao. Međutim, retki su trenuci kada se može videti kako izgleda kada padne u kockarski delirijum. 

Jedan od takvih klipova postao je viralan na društvenim mrežama, a dogodio se upravo pred kamerama popularnog rijalitija na TV Pink. 

 

 

Naime, Janjuš je sedeo u dvorištu ispred Bele kuće i preslišavao se kakve je brojeve odigrao na ruletu i sve izgubio, proklinjući sebe što se kocka, a onda se u agoniji setio majke i njenih reči da se mane poroka koji samo sekiraciju može da mu donese.

- Taman popijem malo da mi bude lepo, imam i da popijem, imam i da pojedem, sve imam - pričao je Janjuš duboko uzdišući, a onda nastavio da nabraja i zapomaže: 

Do 15 imam, od 18 do 15 imam, 18 imam, 28, 29, 7 imam, 12 imam, 35, 26, 32, 0... I kako, kako da budem normalan, kako? Majka mi sve govorila: "Nemoj sine kockati!", iz dobre namere mi govorila: "Nemoj sine se nervirati!", "Da ne igraš to go*no!" mi govorila...

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Iako je mnogima simpatičan, Marku Janjuševiću neki zameraju što se u "Eliti" smuvao sa Aneli Ahmić

Bivši košarkaš ponavljao je kao pesmicu ove reči o majci dok je bio vidno van sebe zbog toga što nije imao sreće i po ko zna koji put prokockao sve pare.

Video u čijem opisu stoji "kad se kasno setiš šta ti je majka govorila" postao je hit na internetu, a ova situacija, iako se radi o ozbiljnom poroku, kada je Janjuš u pitanju, veoma komična. I pored toga što je sklon poročnom ponašanju, on zbog svog šarma i duhovitosti ima brojne fanove, a iz istog razloga omiljen je i među cimerima u Beloj kući.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading