PABLA KAO DA SMATRAJU DEBILOM! Janjuš otkrio šta misli o cimeru, nakon što je ishvalio Maju Marinković pred svima!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razvila se nova priča posle podele budžeta!

PABLA KAO DA SMATRAJU DEBILOM! Janjuš otkrio šta misli o cimeru, nakon što je ishvalio Maju Marinković pred svima!

Foto: youtube.com/pink.rs

Učesnik Elite Pablo Milevski otkrio je da mu je gotivna cimerka Maja Marinković, a kako su simpatije bile obostrane uz iskrene osmehe, to je izgleda primetio i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš! On je sada detaljno rešio da iskomentariše Pabla, pa je rekao da mu nije jasno zašto se neki ponašaju prema njemu onako kako ne bi trebalo.

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković

 

Ova podela budžeta, konkretno pričam o Pablu... Stekao sam utisak kao da ga smatraju debilom, pa su se oni kao nešto šokirali što je konačno progovorio. Svaka osoba koja živi ovde može da ima bar osrednje mišljenje o svim ljudima. Tako da su svi kao nešto u šoku što se malo istakao u odnosu sa Majom. Ne vidim ništa specijalno u tome, ali ajde - rekao je Marko.

Foto: RTV PINK printscreen

Pablo Milevski

 

Podsećamo, Učesnik Elite Pablo Milevski je već neko vreme vođa i srednji budžet je dao Maji Marinković, koju je ishvalio pred svima, a ona ga je gledala kao da joj se svideo, što je potvrdila. 

- Isto i ja mislim za tebe! Kul si mi lik, imaš taj sleng i ti bi dobio srednji da sam ja vođa. Nema ljubavnih odnosa, niko mi se ne sviđa, što se tiče teme, moj glas se daleko čuje. Ja kada sam imala gluposti, mogu da komentarišem odnose druge. Što se tiče Jovane, imamo bolestan odnos, za prijateljstvo mnogo treba. Meni je ovde mnogo dosadno, ovo je moj posao i slažem se da mi je najbolje učešće. Gotivim te i imam super mišljenje o tebi, tako da mislim da nema nikakve negativne energije. Uvek sam iskrena kada komentarišem, na to su svi navikli i normalno je da moji komentari ne mogu svakopme da se svide, ali to me ne zanima - pričala je starleta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading