SEVAJU VARNICE! Pablo ishvalio Maju pred Janjušem! Evo šta mu je odgovorila posle priče da mu se dopada! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isto i ja mislim za tebe! Kul si mi lik, imaš taj sleng i ti bi dobio srednji da sam ja vođa, rekla je starleta!

SEVAJU VARNICE! Pablo ishvalio Maju pred Janjušem! Evo šta mu je odgovorila posle priče da mu se dopada! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Pablo Milevski je već neko vreme vođa i srednji budžet je dao Maji Marinković, koju je ishvalio pred svima i rekao da mu je gotivna. On je to uradio pred Marko Janjuševićem Janjušem, koji je sve samo posmatrao i kiselo se smejao, a starleti su prijale iskrene pohvale.

Foto: RTV PINK printscreen

Pablo Milevski

 

Sviđa mi se tvoje učešće, mislim da se sprdaš sa ovim ljudima i da dobro znaš šta kada treba da uradiš ili kako da postupiš. Mislim da si kao solo igrač nervozna kada nemaš temu, kada tvoje mišljenje nije bitno za neku temu. Mislim da si kul lik, dobar čovek, mislim da nisi prijatelj sa Jovanom, bavite se vračanjem. Voliš da budeš u temi. Mislim da imaš simpatije prema bokseru i da još uvek imaš emocije prema Janjušu. Meni si ovako gotivna - kazao je on, pa mu je ona odmah odgovorila:

Foto: RTV PINK printscreen

Maja Marinković i Pablo Milevski

 

- Isto i ja mislim za tebe! Kul si mi lik, imaš taj sleng i ti bi dobio srednji da sam ja vođa. Nema ljubavnih odnosa, niko mi se ne sviđa, što se tiče teme, moj glas se daleko čuje. Ja kada sam imala gluposti, mogu da komentarišem odnose druge. Što se tiče Jovane, imamo bolestan odnos, za prijateljstvo mnogo treba. Meni je ovde mnogo dosadno, ovo je moj posao i slažem se da mi je najbolje učešće. Gotivim te i imam super mišljenje o tebi, tako da mislim da nema nikakve negativne energije. Uvek sam iskrena kada komentarišem, na to su svi navikli i normalno je da moji komentari ne mogu svakopme da se svide, ali to me ne zanima! 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading