JANJUŠ MAŠTA O MENI, A GLEDA U ANELI! Maja Marinković se poverila Žani, evo šta joj je još otkrila tokom žurke! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.02.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njega ta žena guši, ali ne znam zašto ne može da se skloni od nje, pričala je starleta

JANJUŠ MAŠTA O MENI, A GLEDA U ANELI! Maja Marinković se poverila Žani, evo šta joj je još otkrila tokom žurke! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da je njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš sve vreme maštao o njoj tokom sinoćnje žurke u Beloj kući, iako je razgovarao u jednom trenutku sa Aneli Ahmić. Maja se poverila Žani Omniji, pa joj je rekla da je uhvatila poglede bivšeg košarkaša, koji joj je navodno i namignuo u jednom trenutku.

- Janjuš ne može da diše bez mene, a kamoli da živi! Videla sam kako me gleda i sve to dok je pričao sa Aneli. Nešto su ćaskali kratko, pa je u jednom trenutku tokom razgovora pogledao u meni i namignuo mi je. Njega ta žena guši, ali ne znam zašto ne može da se skloni od nje! Kao da je vezan nekim nevidljivim lancima, nije mi jasno. On se čovek smeje kad je daleko od nje, a kad mu ona priđe kao da se namrgodi. Nije isti čovek - pričala je Maja Žani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Ona je ranije pominjala i vradžbine, tvrdeći da je Aneli omađijala Janjuša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš

 

-  Ja sam mrtva ozbiljna, ja imam pravo da verujem u duhove, moj subjektivni osećaj poznavajući njega, ja sam ubeđena da je on zavrčan. Aneli je osoba koja je spremna nqa sve, ne bira sredstvo da dođe do cilja. Zejna postoji, njena drugarica iskustvom koje je ispričala, ja isto tako verujem da su iz nje isterivali đavole. Pogled njemu stvarno leluja. Ko zna čega tu sve ima, ne smem ni da pomišljam na to na šta su ljudi sve spremni, a da ovako izgledaju kao da se skroz prave ludi - govorila je ona. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
viktorija

07.02.2024 10:43

Ova Majakita zaista nije normalna. Ubeđuje sve da Janjuš voli nju. To bi ona želela ali nije tako. Ne može da živi bez nje i diše...stvarno presmešno. Ipak je to teška boleština, on i ne samo on može biti sa njom kad poželi. Očigledno da ona ne može da podnese da Janjuš voli neku drugu ženu. A što se tiče magije, pa magija je zastupljena među nacionalnosti kojoj ona pripada.

ELENA

07.02.2024 13:23

normalna je ona vidi sve a to sto stitite jaska toje vas problem