SESTRU I MENE TERORIŠU KAO DA SMO KRIMINALCI! Aneli puca pod pritiskom, hoće napolje iz rijalitija?! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo mi je teško ponekad ovde jer sam stavljena na stub srama bez ikako razloga, pričala je ona!

SESTRU I MENE TERORIŠU KAO DA SMO KRIMINALCI! Aneli puca pod pritiskom, hoće napolje iz rijalitija?! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da veruje kako njena sestra Sita Ahmić u spoljnom svetu trpi isti teror kao ona u Beloj kući, te smatra da će stres tek da im dođe na naplatu kad se sve završi. Ona se žalila cimerima u dvorištu, ali je Marko Janušević Janjuš brzop reagovao, pa je oraspoložio svojim humorom.

- Mnogo mi je teško ponekad ovde jer sam stavljena na stub srama bez ikako razloga. U redu, razumem veza sa oženjenim, sve to stoji. Ali ja nikoga nisam ubila! Ne treba neko tako da upire prstom u mene kao da sam najveći kriminalac! Mogu da zamislim kako je mojoj sestri napolju! Sita sigurno prolazi kroz haos kao i ja ovde unutra. To mogu da osetim, sestre smo, to je sigurno teror i stres će tek da nam dođe na naplatu kad se sve ovo završi - rekla je Aneli, a Janjuš je samo komentarisao sa distance:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

 

- Neće doći na naplatu. Možda ti je sve ovo teško sada, ali jednog dana ćeš se smejati. Ne treba da pridaješ pažnju nečemu što nije toliko strašno. Sve će to da prođe, rijaliti treba da bude zabavan, a ne stresan. Međutim, svega ima, to je jasno.

Podsećamo, Aneli je pukla posle situacije u kojoj je Uroš Stanić isprozivao i nazvao oholom ženom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

Biću u potpunosti iskren. Neću biti kao neki ovde koji ne žele da otkriju svoj stav, pa su ironični i navode neke ljude koji nemaju veze s oholim osobama. Na prvom mestu je Aneli. Znam da bi ona navela mene, ali je dupljak, pa nije. Ohola je ispala prema meni. Nije marija za moju ličnost. Ispala je dvolična. Gledao sam je kao prijatelja, ali mislim da će to od sada polako da se menja. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading