TAKI KRIJE ISTINU O MAJI: Otac učesnice "Elite" izazvao burne reakcije, svi misle da skreće pažnju sa PRAVOG PROBLEMA (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković dugo bio nedostupan kad je isplivala priča da njegova ćerka napušta rijaliti, čime je izazvao sumnje da se iza svega stoji nešto mnogo ozbiljno.

TAKI KRIJE ISTINU O MAJI: Otac učesnice "Elite" izazvao burne reakcije, svi misle da skreće pažnju sa PRAVOG PROBLEMA (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Otac rijaliti zvezde Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, nedavno je saopštio javnosti da će njegova ćerka napustiti rijaliti zbog zdravstvenih razloga.

Mnoge je ova informacija uznemirila, ali Taki je ubrzo otkiro da se radi o redovnoj kontroli kod lekara, koja nije ništa ozbiljno.

Foto: printscreen

Taki Marinković pokazao polomljeni telefon

Međutim, usledilo je nešto drugo zbog čega su se podgrejale sumnje da je ipak nešto mnogo veće u pozadini svega. Majin otac se nije javljao na pozive, čime je podgrejao sumnje da se sa učesnicom "Elite" iskomplikovala situacija.

Žao mi je što se nisam javio na pozive, evo šta je razlog. Ispao mi je mobilni - napisao je Taki i fotografisao polomljen telefon, koji je u međuvremenu očigledno i zamenio.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković iz zdravstvenih razloga napušta rijaliti

Marinković je iznenadio mnoge kada se nije javljao na telefone, ali je putem Instagrama otkrio da je bio sprečen da komunicira sa ljudima zbog manje nezgode koja mu se desila.

On je objavio fotografiju svog polomljenog mobilnog telefona čime je opravdao što je neko vreme bio nedostupan, a pošto je problem rešio ponovo je dostupan za komunikaciju.

Iako Taki nije otkrio detalje o vrsti kontrole kojoj će Maja biti podvrgnuta, spekuliše se da je u pitanju kontrola implanta koje je nedavno ugradila u zadnjicu. Ova neobična informacija je izazvala dodatnu pažnju javnosti i podstakla na različite spekulacije.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading