REDOVNO PRATI NJENE INTIMNE ODNOSE PRED KAMERAMA, A OVO SE DEŠAVA U NJIHOVA ČETIRI ZIDA: Kompletna istina o odnosu Takija i Maje isplivala na videlo!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurila nikad viđena fotografija Maje Marinković i njenog oca Takija.

REDOVNO PRATI NJENE INTIMNE ODNOSE PRED KAMERAMA, A OVO SE DEŠAVA U NJIHOVA ČETIRI ZIDA: Kompletna istina o odnosu Takija i Maje isplivala na videlo!

Foto: youtube.com/pink.rs

Maja Marinković je starleta i učesnica više sezona rijaliti šou programa "Zadruga", koji se emituje na Pink televiziji. Mnogi kažu da drži rekord po broju partnera u ovom rijaliti formatu, a o njenom detinjstvu se dosta pričalo tokom učešća u istom.

Majka ju je ostavila kao bebu i odrasla je pored oca, Takija, koji i dan-danas brine o njoj i ispunjava joj sve želje, a njena je najveća podrška u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Taki uvek stoji uz svoju mezimicu, a Marinkovićeva neretko objašnjava da ima "muški mozak", upravo zato što je odrasla samo uz oca i on ju je naučio svemu. Iako nikada nije previše pričala o svom detinjstvu, jer je ova tema uvek rastuži, na društvenim mrežama kruže njene fotografije, dok je još bila beba, upravo u naručju oca Takija.

Mnoge fan-grupe i stranice koje prate i podržavaju rijaliti, objavljivale su njihove fotografije, a ovaj otac-ćerka odnos i dalje je meta različitih komentara na internetu. Dok jedni smatraju da je potpuno normalno da otac po svaku cenu stane uz ćerku, drugi smatraju kako bi Taki ipak trebalo da Maji skrene pažnju na ponašanje i ono što radi pred kamerama. Takođe, Taki neretko komentariše Majine odnose, kao i način odevanja, a u Zadrugu joj šalje kupaće kostime, koje bi malo koji roditelj voleo da vidi na svom detetu.

Ove fotografije pokazuju "kako je sve počelo", a kako se sve sada promenilo i u kom smeru je otišao njihov odnos. Komentari su se nizali, a mišljenja su, kao i uvek, bila podeljena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading