ZBOG JANJUŠA NISAM POSTAO DEKA! Taki Marinković nikad iskrenije o Majinoj KIRETAŽI, ove scene ne može da zaboravi!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je ogolio dušu, pa otkrio zbog čega nikada neće prihvatiti Janjuša.

ZBOG JANJUŠA NISAM POSTAO DEKA! Taki Marinković nikad iskrenije o Majinoj KIRETAŽI, ove scene ne može da zaboravi!

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

Otac popularne starlete i zadrugarke, Maje Marinković, Taki Marinković, govorio je o njenom pomirenju sa Markom Janjuševićem Janjušem, koje je ostavilo u čudu sve ukućane, ali i brojne gledaoce rijalitija.

On je ubeđen da Maja više ništa ne oseća prema Janjušu, koji ju je povredio, kada je ostala u drugom stanju, a on potpuno odbacio nju i zajedničko dete, nakon čega je Marinkovićeva odlučila da ode na kiretažu.

Od Takija je tada sve to sakrila, a onda je sve iznela u javnost i nakon toga odlučila da stavi tačku na dugogodišnju ljubav sa Janjušem. Maja to ni dan-danas nije prevazišla, a ni njen otac mu to nije zaboravio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic

Taki Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

Kako je izjavio danas, Taki je priželjkivao da se ostvari u ulozi dede, a kako i sam tvrdi, to se tada nije ostvarilo upravo zbog Janjuševića:

- Stalno me ljudi pitaju šta mislim o Marku. Kad je mojoj ćerki bilo najteže u toku kiretaže on nije bio tu. Mogao sam da budem deka sada, ali to se nije desilo. Takve stvari ne zaboravljam. Janjušu mogu kulturno da mu se javim, ali to je sve - izjavio je Taki Marinković u Premijeri.

- Na stranu tragedija koja mu se desila. Naravno da je strašno sve to i kao čovek uvek mogu da pružim ruku utehe, ali kad govorimo o Majinom i njegovom odnosu, najbolje je da tu ne bude ništa sem drugastva. Toksični su jedno za drugo - dodao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading