SA JANJUŠEM JE SVE PRŠTALO U KREVETU! Maja Marinković otkrila detalje intimnog odnosa s Markom, učesnici Elite zanemeli od šoka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo što on sada ima sa Aneli je ništa! E to je ono što vam pričam, da ona nema harizmu!

SA JANJUŠEM JE SVE PRŠTALO U KREVETU! Maja Marinković otkrila detalje intimnog odnosa s Markom, učesnici Elite zanemeli od šoka! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković prisetila se vremena kada je bila u vezi sa Markom Janjujševićem Janjušem, pa je opisala jedan njihov intimni odnos posle žurke koja se desila pre nekoliko godina. Starleta tvrdi da je cela Bela kuća slušala kako je sve opštalo od strasti, pa su ih cimeri molili da se stišaju kako bi mogli da spavaju.

- Janjuš i ja smo bili vatreni u krevetu! Sećam se da ljudi od nas nisu mogli da spavaju. Ovo što on sada ima sa Aneli je ništa! E to je ono što vam pričam! Ona je žena bez harizme, džaba što ona njega smiruje, kad on sa njom nema ono što njega radi - počela je Marinkovićka, pa je nastavila:

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković, Aneli i Janjuš

 

Sećam se da sam napolju posle sedela i čitala komentare. Odmah mi je zapao za oko jedan, u kom je neki lik napisao: "Reinstalirao je Janjuš Maju kao Vindovs sedmicu"! Mnogo sam se smejala, njemu to nije bilo smešto, ali ja sam plakala! 

Inače, Marinkovićka i Marko u Eliti sada imaju odnos kao pas i mačka. Dok su jedan dan u super odnosima, već sledećeg dana se ponašaju jedno prema drugom kao najveći neprijatelji.

- Majo, meni možeš sve da radiš, ali poštedi Aneli. Eto, toliko možeš da mi učiniš! Ne moramo da se svađamo, ako već ne živimo u idili kao nekada! Dajem sve od sebe da se normalno ponašam prema tebi, tako da verujem da možeš i ti da uradiš istu stvar - apelovao je bivši košarkaš. 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading