BILI SU TU ZA MENE KAD SAM OSTAO BEZ BRATA! Janjuš se obratio cimerima, evo kako se sada oseća posle svega! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.02.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osetio sam stvarno šta znači saosećanje!

BILI SU TU ZA MENE KAD SAM OSTAO BEZ BRATA! Janjuš se obratio cimerima, evo kako se sada oseća posle svega! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš izrazio je zahvalnost cimerima koji su mu se našli nakon što je ostao bez brata Mihaila Janjuševića. On nije hteo da izdvoji samo nekoliko osoba koje su nisu odvajale od njega, pa je pomenuo sve. 

Jako bi bilo ružno da navedem samo tri osobe, mnoge od njih sam osetio posle mog smrtnog slučaja u porodici, jedino što bih izdvojio Aneli zato što smo jedno uz drugo stalno i pomaže mi da prebrodim sve ovo, ona trpi dosta. Osetio sam stvarno šta znači saosećanje, ljudi prošle godine nisu mogli da izdrže dva dana posle smrtbiog slučaja, ove godine su me svi ispoštovali i hvala vam - objasnio je Marko. 

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Marko Janjušević Janjuš i pokojni brat Mihailo

 

Inače, on se često seti brata Mihaila, pa cimerima priča kako su se družili u detinjstvu.

- Nije istina da mi nismo razgovarali. Neki su pričali da ne razgovaramo, ali to nije istina. Jedino zbog čega smo se udaljili je moj dug period u inostranstvu, a potom u rijalitiju, nismo se često viđali i zapravo to je jedino, ali je već bio odrastao i sam je birao kako živi i ako mozda nisam bio zadovoljan i srećan zbog toga. Nikada mu jednu uvredu nisam rekao i nikada ga nisam sputavao sta će raditi u svom životu, i da sam mozda pokušao da mu stanem na put nekim lošim postupcima, siguran sam da ne bih uspeo... Jedno je sigurno, dok nisam dobio Krunu, najviše sam ga voleo na svetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Cilka

13.02.2024 01:39

Bas je saosecajna prvo veče ga pitala sta ce biti sa njima, gde si spavao je l mogu da dodjem u rehabu a kako Miljana moze i sl. On je ili lud ili se pravi blesav