POJAVIO SE DOKAZ, MATORA UHVAĆENA U LAŽI: Anitu optužila da je SPONZORUŠA, a ovo je brutalna ISTINA!

Autor:

Zadruga

10.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva zaboravila kako je pričala o svojoj ženi!

POJAVIO SE DOKAZ, MATORA UHVAĆENA U LAŽI: Anitu optužila da je SPONZORUŠA, a ovo je brutalna ISTINA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Jovana Tomić Matora otkako je saznala da joj je Anita Stanojlović radila iza leđa tokom veze i dopisivala se sa Mateom Car, pa čak i na dan venčanja ne prestaje da iznosi različite optužne na njen račun. Ipak otkako je njena još uvek zakonita supruga Anita ušla u vezu sa Anđelom Rankovićem to je izazvalo još veći haos. Iako su oni skoro dva meseca zajedno, Matora je tek pre dva dana odlučila da iznese broje gadosti o njoj, ali joj i nalepi etiketu sponzoruše. 

Međutim, iako je Matora zaboravila na neke svoje izajve, fanovi na društvenim mrežama sve pamte, pa je nedavno postupao ponovo poluaran Matorin intervju iz emisije "Premijera Vikend Specijal" u kojoj je pričala da Anita od nje neće da uzme ni novac za taksi i da su optužbe da je sa njom iz koristi budalaština. 

Republika

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović, Matea Car i Anđelo Ranković

- Ona neće da uzme pare za taksi, za cigarete. Kupile smo iste patike, toliko se obradovala. Ona je stvarno skromna, vodi računa koliko trošim. Ja sam galantna i volim kafanu - pričala je ona.

- Kako izgleda vaš zajednički život? - upitao je voditelj.

- Anita je malo u Beogradu, malo u Kruševcu zbog deteta. Selimo se, u euforiji smo oko svadbe. Njene komšije nas pozdravljaju, ne znam za babu i dedu, nismo išli u detalje. Što se tiče deteta ne bih da ulazim, ona se dogovara sa ocem deteta. On je prelepo i prepametno dete, kao da je moj, Anita je sad moja porodica. Jedini problem je što sve razbacam, a ona sve složi. Super nam je - rekla je tada Jovana u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

Matorinu priču potvrdio je i njen kum sa venčanja Marko Đedović, koji se pred "Elitu" oglasio za medije. 

- Matora kada se zaljubi ona sve voli. Voli ona i Anitino dete i njenu porodicu. Ona kada je zaljubljena ona radi sve za tu osobu. Bio sam prisutan kada je Matora nudila neki novac Aniti, da joj pomogne nešto za dete i Anita nije htela da uzme. Toliko o tome da je Anita sa Matorom samo zbog novca - otkrio je Marko za Espreso.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora u Eliti

Zbog ovih izjava na društvenim mrežama smatraju da Matora namerno okreće priču kako bi Anđelu ogadila Anitu i na sve načine uticala na to da je on ostavi, a da li je to tako, saznaće se tokom njenog boravka, dok verovatno bude odgovarala na neko od ovih pitanje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading