KARIĆ ULAZI U ELITU DA UNIŠTI ANITU I ANĐELA: Procurili detalji paklenog plana, RASKID U NAJAVI!

Autor:

Zadruga

04.02.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić napravio haos poslednjim oglašavanjem na društvenim mrežama!

KARIĆ ULAZI U ELITU DA UNIŠTI ANITU I ANĐELA: Procurili detalji paklenog plana, RASKID U NAJAVI!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

Bivši zadrugar Stefan Karić aktivirao se na društvenim mrežama i jako često se uključi u uživo prenos na platformi TikTok. On se tamo sastane sa pojedinim bivšim cimerima iz rijalitija "Zadruga", kako bi igrali mečeve, zarađivali i komentarisali situacije. 

On se večeras na TikToku uključio sa Lazarom Čolićem Zolom i Branislavom Radonićem Brendonom, a njegov otac Osman Karić podelio je jedan snimak iz tog prenosa uživo, međutim mnogo više pažnje je privukao njegov komentar koji je ostavio. 

- Idemo, samo jako. Ubacite Zvezdarca da rastiri vezu Apolona - napisao je Osman na svom zvaničnom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić TikTok lajv

Mnogi fanovi na društvenim mrežama su ovu Osmanovu poruku shvatili kao najavu za Stefanov ulazak, ali i podršku da rasturi vezu Anđela Rankovića, kojeg već sezonama nasivaju Apolon i Anite Stanojlović

Poznato je da su Karići jako dobri prijatelji sa Jovanom Tomić Matorom, još uvek zakonitom ženom Anite Stanojlović, zbog čega se dodatno na društvenim mrežama sumnja da postoji tajni plan kojm će učiniti da Anita i Anđelo raskinu, ako Stefan postane deo "Elite", ali nije poznato na koji način jer on već mesecima ima devojku, zbog čega može da se posumnja da ima neke informacije za koje javnost još nije saznala. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić najavio Stefanov ulazak u Elitu?

Mesecima se već piše i priča o Karićevoj ulasku u "Elitu" i fanovi ga željno iščekuju, a iako se više puta najavljivalo na društvenim mrežama njegov ulazak, za sad produkcija nije potvrdila da će on spakovati kofere i useliti se na imanje u Šimanovcima. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Melanija

04.02.2024 23:58

Sve više liči na Majakitu, samo bi da rastura ozbiljne veze... I po malo tuče i prebija devojke.

dušanka

05.02.2024 05:24

ako je to istina, a nadam se da jeste...želim i volim da uđe Stefan...da ih raskrinka,,,pogotovo bogougodnog Anđela, koji je sad samozvani LIFE COACH...a svaka mu je druga reč OVAJ...iritira sve koji imaju kontakt sa KNJIŽEVNIM JEZIKOM...

dušanka

05.02.2024 05:35

kariću U...Đ---I---RAČUNAM NA TEBE...