KAMERA USNIMILA MATORINU ŠOK REAKCIJU: Pozelenela od ljubomore zbog Anđela i Anite, URNISALA ih na njihov važan dan! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.01.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogla da se obuzda kad je ugledala poklone!

KAMERA USNIMILA MATORINU ŠOK REAKCIJU: Pozelenela od ljubomore zbog Anđela i Anite, URNISALA ih na njihov važan dan! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su bili oduševljeni kada su dobili poklone od svojih prijatelja i podršku svojih najbližih. Tokom ovog emotivnog trenutka, njih dvoje su pažljivo pregledali poklone i komentarisali ih sa svojim prijateljima u Beloj kući. Slađa Lazić, takođe učesnica ovog rijalitija, bila je uz Anitu tokom ovog posebnog trenutka i i ona je dobila poklone od svojih najbližih.

Anita Stanojlović je bila posebno dirnuta kada je ugledala čestitku od svoje majke, što je izazvalo dodatno oduševljenje kako kod nje same, tako i kod prisutnih učesnika ovog rijalitija. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita i Anđelo dobili poklone od fanova

Međutim, jednoj osobi ovo nije lako palo i prizor koji je mogla da ugleda u dvorištu Bele kuće, dok su se unosili pokloni joj se ni malo nije dopao, a radi se o Jovani Tomić Matoroj. Naime, ona je stajala sa Milenom Kačavendom, dok je obezbeđenje unosili poklone za Anitu i Anđela, a zbog količina kesa koje su uneli nije mogla da ostane imuna, pa se sve vreme čudila. 

- Šta je bre ovo? Šta je ovo bre? - ponavljala je Matora. 

- Šestorica... Šta li se desilo? - dodala je Milena. 

Kako je to izgledalo možete da pogledate u snimku u nastavku ovog teksta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Očigledno je da Matora i dalje ne može da prevaziđe što Anita i ona više nisu zajedno, iako je njena još uvek zakonita žena sa Rankovićem već mesec dana u vezi, a prošle je dva meseca otkako njih dve nisu zajedno i kako je podneta tužba za razvod braka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading