ŠOK-DOKAZ! Anđelo kao nikad ISPONIŽAVAO Matoru, ovaj udarac na njen BRAK će je najviše zaboleti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.01.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez izazao karambol na mrežama!

ŠOK-DOKAZ! Anđelo kao nikad ISPONIŽAVAO Matoru, ovaj udarac na njen BRAK će je najviše zaboleti! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković juče su proslavili prvu mesečnicu, a od zajedničke podrške dobili su mnogo poklona, hrane i slatkiša. Obezbeđenje im je juče unelo iznenađenje koje su im fanovi priredili,a pojedinim takmičarima ni najmanje nije prijao prizor koji su mogli da vide, pogotovo Jovani Tomić Matoroj. 

Anđelo i Anita ne kriju koliko im prija što imaju veliki broj ljudi koji podržava njihovu ljubav, zbog čega im se stalno zahvaljuju, što takođe smeta ostalim takmičarima. Anđelo je po svemu sudeći odlučio da dodatno provocira svoje cimere, tako što je na njihov bračni krevet raširio peškire na kojima su izvezena njihova prezimena, a na društvenim mrežama je isplivao i pravi razlog zbog čega je to uradio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Anđelo Ranković raširio peškir na kojem je izvezeno Anitino prezime

Naime, njemu je zasmetalo što je Matora par puta Anitu oslovljavala svojim prezimenom, jer su njih dve i dalje u bračnoj zajednici, zbog čega je Anđelo odlučio da raširi peškir na kojiem je izvezeno Anitino prezime i svima stavi do znanja da on ne poštuje njihovu bračnu zajednicu i da jedino pravo prezime koje uvažava je Anitino devojačko. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen/društvene mreže

Otkriveno zašto je Anđelo raširio peškir preko kreveta

Na društvenim mrežama su podeljeni komentari povodom ovog poteza, a iako mnogi podržavaju ovu njegovu odluku, pojedini smatraju da namerno provocira Matoru jer zna koliko je pogađa kad neko omalovažava ili pokušava da obesmisli njenu bračnu zajednicu u koju je ušla sa Anitom, iako više nisu zajedno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading