LEPI MIĆA DAJE INSTRUKCIJE, KAMERA SVE USNIMILA: Provalio Matorinu igru, pa HITNO pozvao Anitu i Anđela!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva dobila bitne savete!

LEPI MIĆA DAJE INSTRUKCIJE, KAMERA SVE USNIMILA: Provalio Matorinu igru, pa HITNO pozvao Anitu i Anđela!

Foto: ST/Nikola Mutić

Lepi Mića

Danas je pred sam kraj emisije "Gledanje snimaka" došlo do novog nervnog sloma Jovane Tomić Matora, a sve zbog ljubavnog odnosa Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, koji je iz dnaa u dan sve prisniji i bolji. 

Nakon emisije Lepi Mića je Anitu i Anđela pozvao u pab "Prijatelji" kako bi im dao savete kako da se ponašaju u nastavku rijalitija. On je želeo da im skrene pažnju na neke njihove greške, kao i na pakleni plan koji ima Matora, kako bi ugrozila njihovu vezu, kako on smatra. 

Govori kako si ti loša ali sa pravom, kažeš: "Jesam, prevarila sam te" i kraj priče. Ona što pati, pogrešna procena, ali kada sa njim ulazi u raspravu ona samo priča kako si ti loša. Nemoj da se vraćaš unazad, i da pričaš da ti je žao, da ti je žao ne bi je varala - govorio je Mića.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Lepi Mića

Ti pričaš za dete, pa za putovanja. Mića hoće da ti kaže da pokušava da te uvlači u svaku priču. Okej svadbu ste zajedno pravile - rekao je Anđelo.

Đedović misli isto kao i ja. Imali ste sprdnju od veze, nije vredela ništa, ona nije verovala u tebe, pa ti u nju, pa je varaš na venčanju. To što se ona zaljubila u tebe to je njen problem. Rekao sam joj da je Anita ne voli, i sve je tako bilo kad se smuvala sa tobom. Nije se ona oženila sveticom, pa da priča kako je to bajno. I to je tako, ona treba da gleda svoju budućnost, svako vraćanje je na tvoju štetu - nastavio je da priča Lepi Mića. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Lepi Mića

Anđelo i Anita su nakon toga otišli na spavanje, a ostaje da ispratimo da li je Stanojlovićeva poslušati savete koje je dobila od starijeg cimera i uspeti da ostane imuna na sve što Matora komentariše za crnim stolom i iznosi o njihovom odnosu. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

03.02.2024 05:22

LEPI MIĆA JE PROLUPAO 100%, PROMAŠEN JE BIO I PROŠLE GODINE, A OVE JE FIJASKO...TOLIKO PROVIDNO I OČIGLEDNO MRZI OSOBE KOJE NISU U NJEGOVOM TABORU, IAKO MU JE DO SADA USPEVALO DA OD GUBITNIKA STVARA DOBITNIKE, ALI GUBI KONCE...ANITA MU JE ČIST PROMAŠAJ, GLUPERDA, NEOBRAZOVANA, BEZOBRAZNA, NEVASPITANA...DAĆE BOG DA MU ĆERKA JEDINICA DOVEDE ZETA...DEVOJKU,,,TO ĆE MU BITI NAJVEĆA KAZNA ZA SVE KOJE JE OJADIO SVOJIM DELANJEM...

Mikj

03.02.2024 08:20

Matora raskinula pa se sada sveti bivsoj.