OVO ĆE MATORU DOVESTI DO PUCANJA: Anitina majka je isprozivala kao nikad do sad, bolje da ovo NE DOĐE DO NJE!

Autor:

Zadruga

01.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno surova majka Anite Stanojlović progovorila o gorućoj rijaliti temi!

OVO ĆE MATORU DOVESTI DO PUCANJA: Anitina majka je isprozivala kao nikad do sad, bolje da ovo NE DOĐE DO NJE!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka Anita Stanojlović, Angelina, prepoznatljiva je po oštrom jeziku još od prošle sezone kad se njena ćerka prvi put pojavila u rijalitiju. Ona se sad oglasila i otkrila kako gleda na Anitinu vezu sa Anđelom Rankovićem, njenu još uvek zakonitu suprugu Jovanu Tomić Matoru, ali i napade koje imaju od Bojane Pavlović

Republika

Foto: ATa images, Pink

Anita Stanojlović, Matora, Anđelo Ranković i Angelina

Sinoć je Matora istakla da je Anita iskrena sa Anđelom, a da je sa njom glumila. Kako Vi gledate na to i da li mislite da je bila iskrena?

- Anita je mnogo srećnija i ispunjenija u ovom odnosu, mirnija je, njihov odnos ima čvrste i zdrave temelje što ne možemo reći da je s Matorom bilo tako, pa je samim tim i sav odnos totalno drugačiji. Anita je više puta istakla da ni s Matorom nije glumila, ali jednostvno ovaj odnos s Anđelom joj više prija i zbog sebe i zbog njihove veze želi da bude najbolja verzija sebe - istakla je Angelina.

Stekao se utisak kod gledalaca da je Matora pokazala ljubomoru zbog toga što je Anita sa Anđelom, da li i Vi delite taj stav?

- Pa svako ko racionalno i razumno posmatra tu situaciju vidi da je Matora ljubomorna, sujetna i da je drmaju kompleksi zbog Anitine i Anđelove veze. Ne znam čemu to jer pre Anđela Matora je podnela zahtev za razvod - podsetila se ona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora

Kakav je Vaš stav o Matorinom ponašanju prema Aniti trenutno?

- Matora sve vreme želi da Anitu zgadi Anđelu, ali joj to ne polazi za rukom, ima potrebu da je ponižava i omalovažava. Takođe pokušavala je i dalje pokušava da celu kuću okrene protiv Anite, najsrećnija bi bila da Anita sama sedi u ćosku i da je svi čoporativno napadaju - smatra Angelina.

Kako gledate na Bojanine napade na Anitinu vezu sa Anđelom?

- Bojana kao da je ona bila u vezi sa Anitom ili Anđelom iz koje je izašla povređena, pa pokušava sve vreme da ih ponizi i omalovaži. Ona umesto da se bavi svojom vezom, ona se bavi njihovom, konstantno vrti iste rečenice u krug i poprilično smara. Videla je da joj nije dovoljno da ima vezu u rijalitiju da bi bila u temi, pa hajde zakačiću se za Anitu i Anđela jer tu je siguran kadar. Bojana toliko puta izgovara reč argument, a ne zna mu značenje iste reči, baš bih volela da joj neko objasni da je argument=dokaz, a lično mišljenje ne može biti argument. Bojana neka nauči razliku između argumenta i ličnog mišljenja, pa nek se onda javi da nešto kaže, ovako je zaista smešna. Želi druge da ubedi da su Anita i Anđelo fejk, a ni jedan validan dokaz nije iznela kako bi opravdala svoje mišljenje, jedno je šta bi Bojana volela da je istina a drugo je šta je istina. Njima je Bojana nebitna dok Bojana ne može ni jedan dan da izdrži da njih ne spomene, možda ima za cilj da pridobije njihove hejtere, jer je poznato ko ima veliku podrsku ima i hejtere - poručila je za Pink.rs Angelina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Bojana Pavlović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.02.2024 11:47

Bojana, baš si me razočarala ... Ako si ZAISTA STUDENT - iskorači malo iz floskule "Doma za nezbrinutu decu"- odrasla si, više ti dom ne treba, NEJAKIMA (maloletnima) treba i dalje! A nekima NI KOD KUĆE (sa roditeljima) nije bolje : hladno,bez struje, o kupatilu da ne govorim ... ima svega... Tako da, imaš dovoljno godina da razumeš i smiriš strasti : da ne histerišeš i glumataš , više ti to ne liči ...