MUK U BELOJ KUĆI: Zbog saopštenja Milana Miloševića svima POPADALE VILICE!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se nisu nadali!

MUK U BELOJ KUĆI: Zbog saopštenja Milana Miloševića svima POPADALE VILICE!

Foto: youtube.com/pink.rs

U ponedeljak uveče tokom emsiije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" došlo je do šokante situacije za takmičare rijaltiija, a informacija koju im je on saopštio ostavila je mnoge bez teksta. 

Naime, voditelj Milan Miliošević pročitao je rezltate glasova za najdostojanstveniju osobu, a prvo mesto je zauzela Anita Stanojlović, što je mnoge iznenadilo. Anđelo Ranković je jedva dočekao da nahvali svoju devojku, dok je Jovana Tomić Matora odlučila da ostane bez komentara. 

- Ja sam i govorio ovde kada sam navodio da ja to gledam koliko neko ostaje dostojanstven s obzirom na količinu napada i provokacija koje neko dobija. Anita je imala daleko više napada i niskih udaraca, ljudi koji su pristrasni to ne mogu da vide. Ima veze što ima 21 godinu - govorio je Anđelo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

- Da budem iskrena, očekivala sam. Verovatno zato što ostaje suzdržana dok provocira prva ljude, verovatno zato što vređa ljude, provocira Matoru, eventualno zbog toga što se dopisivala sa tom nekom Mateom a krila je to dostojanstveno - rekla je Lejdi Di.

- Ja poštujem ono što narod odabere od prvog dana. To što mi lupetamo, to govori o nama. Glas naroda je nepobediv i svetinja - komentarisao je Mića.

- Jedan je pobednik. Lagala bih kada bih rekla da nisam očekivala, ali kada sam videla kako teče anketa mislila sam da neće biti. Mislim da je to od trenutka kada sam se podigla iz situacije, diraju mi ovde i dete i majku, tako da mislim da se lepo nosim sa svim time - poručila je Anita.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading