MILAN MILOŠEVIĆ ĆE SAOPŠTITI VEST KOJA ĆE DOKRAJČITI MATORU: Kad bude saznala ovo o Aniti pašće joj mrak na oči - u najavi HAOS!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva ni ne sluti šta će saznati tokom noći!

MILAN MILOŠEVIĆ ĆE SAOPŠTITI VEST KOJA ĆE DOKRAJČITI MATORU: Kad bude saznala ovo o Aniti pašće joj mrak na oči - u najavi HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen

Kao i svake nedelje takmičari "Elite" su imali zadatak Velikog šefa da glasaju i svojim cimerima dodeljuju određenu etiketu. Dva epiteta koje im je produkacija zadala bila su najdostojanstvenija osoba, kao i najciničnija, a svako je morao da izabere po tri takmičara kojima će dodeliti ove epitete. 

Publika je takođe imala pravo glasa, a produkcija televizije Pink večeras je pred emisiju "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" saopštila zvanične rezultate. Voditelj Milan Milošević će tokom ove noći glasove naroda preneti i rijaliti takmičarima, zbog čega će sigurno nastati haos, pogotovo kad je reč i tituli najdostojanstvenijeg takmičara. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milan Milošević Elita

Na prvom mestu nalazi se Anita Stanojović, što će sigurno razludeti Jovanu Tomić Matoru, koja otvreno govori da joj smeta podrška koju dobija njena još uvek zakonita supruga, za koju smatra da će na kraju biti pobednica jer je pravi žrtvom komentarima koje stalno ima na njen račun. 

Drugo mesto je zauleza Milena Kačavenda, dok se na trećem mestu našla Aneli Ahmić

Kad je reč o najciničnijim takmičarima titulu je ponela Maja Marinković, kojoj verovatno neće biti prijatno da ovo čuje, jer uglavnom napravi problem kad se nađe na listi epiteta koji se njoj ne dopadaju. Drugo mesto je zauzela Aneli, dok se na trećem mestu našao Uroš Stanić

Kako li će takmičari "Elite" reagovati kad od Milana Miloševića saznaju ove rezltate ostaje da ispratimo tokom noći. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ana

29.01.2024 23:31

Ma ovo je sigurno sprdnja . Sem Milene, ove dve devojke nisu niti blizu dostojanstva, mislim da njih dve ne znaju ni šta to znači. Ili, dostojanstvo (u očima ovih što glasaju) ne "stanuje" u njihovim životima.