SANJA STANKOVIĆ DOKRAJČILA MATORU: Podržala ljubav Anite i Anđela, posle ovih reči Tomićevoj će trebati HITNA POMOĆ!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka za Republiku dala sud o gorućoj temi iz Elite!

SANJA STANKOVIĆ DOKRAJČILA MATORU: Podržala ljubav Anite i Anđela, posle ovih reči Tomićevoj će trebati HITNA POMOĆ!

Foto: printscreen/RTVPink, Instagram.com

Odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović jedna je od vodećih tema u rijalitiju "Elita", iako mnogi ne veruju da je njihova ljubavna veza iskrena. Jovana Tomić Matora danima je ronila suze i imala nervne slomove zbog njihovog zbližavanja, pogotovo jer Anita nije prva devojka koju joj je Anđelo preoteo, već je to uradio i sa Sanjom Stanković

Kako je sinoć Sanja takođe bila pomenuta u emisiji "Gledanje snimaka", jer je Anđelo na njen račun uputio silne komplimente i priznao da se jako pokajao što je narušio njihov odnos, dok je Anita više puta istakla da je sa Rankovićem pričala o njoj i da joj je fizički jako lepa devojka. 

Mi smo je tim povodom kontaktirali voditeljku i bivšu zadrugarku, kako bismo čuli njeno mišljenje o Rankovićevim rečima, ali i da bismo dobili sud o njegovoj ljubavnoj priči sa Anitom.

- Nisam ispratila, na zimovanju sam. Znam ja sve to, svakako sam uživo dobila izinjenje i sve te lepe reči. Sve dođe na svoje i svi na kraju pokažu kakvi su. Svakako smo on i ja u korektnom odnosu. Ako je Anđelo srećan drago mi je zbog toga. Treba podržati ljubav ako je njima lepo - govorila je Sanja Stanković za Republiku. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ST/Vladimir Lukić

Sanja Stanković

Inače, Sanja Stanković je nedavno otkrila da je dobila poziv za ulazak u "Elitu" i jako dobru ponudu, ali da je odbila. 

Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u "Elitu", ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam - rekla je tada Sanja za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading