ANĐELO SROZAO ANITU NA DNO: Ni ne sluti kako je ponižava iza leđa - težak BLAM!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva ni ne slut šta je njen dečko izjavio!

ANĐELO SROZAO ANITU NA DNO: Ni ne sluti kako je ponižava iza leđa - težak BLAM!

Foto: youtube.com/pink.rs

U poslednjoj emisiji "Magazin In", Sanja Marinković ugostila je neke od najpopularnijih muških učesnika rijaliti programa "Elita", među kojima se istakao i Anđelo Ranković. Tema emisije bila je posvećena muškarcima, njihovim emocijama i načinima osvajanja žena, dok su se učesnici otvoreno osvrnuli na ono što im je bitno u odnosima.

Tokom emisije, otkrio je trenutak kada su se rodile emocije prema Aniti Stanojlović, sa kojom je započeo vezu nakon ulaska u "Elitu".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjš, Anđelo i Ša u emisiji "Magazin IN"

- Ja ne želim više da budem skroman i odgovoriću iskreno! Nisam imao mnogo prilika da se borim za svoju lepšu polovinu. Anita je odmah pala! Ja sam ušao na vrata, pogledali smo se i to je bilo to. Ali generalo, slična situacija mi se uvek dešava. Ne trudim se mnogo da osvajam, žene mi same dolaze - rekao je Anđelo siguran u sebe.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Ovaj odgovor izazvao je pravo pometnju na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da je Ranković ovakvoj izjavom brutalno ponizio svoju partnerku i da ju je okarakterisao kao laku devojku, oko koje nije bilo potrebno ni najmanje truda da bi je osvojio i sa njom upovio u vezu, a u prilog tome i govori to što je Stanojlovićeva sa njim pristala na vrelu akciju još dok joj je Anđelo govorio kako sa njom nikad neće biti u ljubavnoj vezi, niti je proglasiti svojom devojkom, ali su se ipak neke stvari promenile. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading