LEPOM MIĆI NAJAVILI SRČANI UDAR: Prekinuo program i hitno se obratio!

Autor:

Zadruga

08.02.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muk u Beloj kući!

LEPOM MIĆI NAJAVILI SRČANI UDAR: Prekinuo program i hitno se obratio!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Rijaliti učesnik "Elita" Lepi Mića šokirao je svoje cimere brutalnom porukom tokom emisije "Pitanja gledalaca". Naime, Mića je čuo da njegovi cimeri loše pričaju o njemu iza leđa, što ga je izuzetno razbesnelo.

Mića je odlučio da se obrati svojim cimerima i izneo je svoje nezadovoljstvo na veoma oštar način. Njegove reči izazvale su buru reakcija kako među učesnicima, tako i među gledaocima rijalitija.

On je tražio reč od voditeljke kako bi uputio brutalnu poruku svima koji mu najavljuju zdravstvene probleme i navijaju da mu se desi nešto loše. 

- Čujem da pojednici pričaju da jedva čekaju da me srce preseče i da uzmu ovde glavnu rek, a ja im kažem da paze da ih ne uguši debljina, svinjo debela - poručio je Lepi Mića. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Nakon što je Lepi Mića izneo svoje nezadovoljstvo, cimeri su bili vidno iznenađeni i zbunjeni. Neki od njih su pokušali da se opravdaju, dok su drugi ćutali u šoku. Atmosfera u rijalitiju se momentalno promenila, a tenzija je bila opipljiva.

Lepi Mića često je bio u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka i izjava. Ovaj događaj samo je dodatno potvrdio Mićin status jednog od najkontroverznijih učesnika u rijaliti programima.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Lepi Mića Elita

Brutalna poruka koju je Lepi Mića uputio svojim cimerima tokom emisije "Pitanja gledalaca" izazvala je veliku pažnju javnosti. Njegove reči su pokrenule brojne rasprave i postale glavna tema razgovora među komentatorima na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading