LEPI MIĆA DOBIO NASLEDNIKA: Skočio u hladan bazen da RAZBISTRI GLAVU, urnebesne scene u Šimanovcima (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.02.2024

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić zaplivao u ledenoj vodi, cimeri ga bodrili, navijali i zbijali šale sa njim.

LEPI MIĆA DOBIO NASLEDNIKA: Skočio u hladan bazen da RAZBISTRI GLAVU, urnebesne scene u Šimanovcima (FOTO)

Foto: prinskrin

Jedan od najzabavnijih učesnika rijalitija u Šimanovcima Uroš Stanić rešio je da nasledi Lepog Miću, koji je poznat po tome što održava formu tako što redovno pliva u bazenu. 

Međuitim, mladi Stanić nije tako vičan sportskim aktivnostima na otvorenom, kao vremešni pevač, ali je rešio da skoči u hladan bazen, kako bi do suza nasmejao cimere.

Uroš je poželeo da baš ovog popodneva uđe u ledenu vodu, dok su ga drugi učesnici ispratili do bazena. On je sve vreme kukao kako mu je hladno, ali je ipak na kraju odlučio da bude hrabar i bućne se kao da nije zima.

- Bože, kako je ledeno - skičao je Uroš.

- Ajde, što brže uđeš to ti je bolje... Može se desiti i da ne izađeš - zezali su ga cimeri, a onda su ga i zadirkivali:

- Znaš li da plivaš, on ne zna da pliva, Mićo, budi spreman da ga spasavaš!

Republika

Foto: prinskrin

Uroš Stanić do suza nasmejao cimere

I kad je ušao u vodu nastavio je da vrišti od hladnoće što je sve oko njega ludo zabavljalo, pa su ga bodrili sa strane i smejali se njegovom otkačenom postupku.

On je malo plivao, a zatim je izašao i dokazao kako ima hrabrosti da usred februara uđe u vodu hladnu kao led i razbistri glavu. 

Bilo je i onih koji su mu dobacivali da sve to radi radi rejtinga, koji mu je navodno opao, otkao ga sve manje ima u kadru sa njegovim dragim Markom Janjuševićem Janjušem. 

Stanić se na sve to nije obazirao, već je gledao svog posla, ogrnuo se peškirom i vratio u Belu kuću. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading