"ISPROBAO" BI ZUBE LEPOG MIĆE: Uroš Stanić doveo Pržulja do ludila, ovakav haos se ne pamti!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić je poručio Lepom Mići da je savršen muškarac za njega, nastao totalni lom u emisiji.

"ISPROBAO" BI ZUBE LEPOG MIĆE: Uroš Stanić doveo Pržulja do ludila, ovakav haos se ne pamti!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Danas se u Eliti birao savršeni muškarac, pa su žene redom glasale i komentarisale ukućane, a u jednom momentu ubacio se Uroš Stanić, pa spomenuo Lepog Miću, kao primer savršenog muškarca, zbog čega je nastao totalni haos u Beloj kući.

- Facu bih uzeo od Majčice, a zube od Miće - rekao je Uroš.

- Mrš, mamicu ti je*em - dodao je Mića.

- Đedović ima se*si oči. Kad te pogleda, spali pogledom svakog. Obrve bih uzeo od Ša. Uši Aleksine, vidim da su izgrickane, a ja volim muškacima da grickam uši. Tokom odnosa, volim da grizem. Bradu od Lakića uzimam. Janjuševu visinu, Bebicin osmeh. Mu*a od Bojane, ona ima veća od svih ovde. Slobinu inteligenciju, jer me to pali, a Samirovu dušu - kazao je Uroš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Uroš je nastavio da provocira, a Lepi Mića ga je čašćavao gnusnim uvredama i psovkama, dok je mnogim učesnicima Elite ova scena bila smešna. 

Podsećamo, Mića je već jednom upozorio mladog Uroša da ga više ne spominje, naročito ne u tom kontekstu i da ubuduće neće odgovarati za svoje postupke, ukoliko Stanić nastavi da ga provocira.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

 

 

Uroš je na samom početku Elite priznao da ga privlače muškarci poput Lepog Miće, kojima je mozak glavni adut, a posebno ga privlače Mićine godine i iskustvo koje je stekao. Međutim, video je da kod Pržulja nema šansu, pa je bacio oko na drugog muškarca, MC Stojana, bivšeg dečka Jovane Cvijanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading