GEJ JE SASVIM OK! NE RADIMO NIŠTA LOŠE: Boža Džon pozvao Uroša da gleda u kameru i POKAŽE MU ŠTA ZNA! Cimeri u neverici!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

01.01.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanić se pohvalio kako ih svi posmatraju jer su ljubomorni na njihovu energiju!

GEJ JE SASVIM OK! NE RADIMO NIŠTA LOŠE: Boža Džon pozvao Uroša da gleda u kameru i POKAŽE MU ŠTA ZNA! Cimeri u neverici!

Foto: E stockk

Novogodišnja čarolija nije zaobišla ni dvojicu zadrugara koji su postali miljenici cimera zbog toga što ih svakodnevno uveseljavaju time što se ponašaju kao da su zajedno. 

 

 

Boža Džons i Uroš Stanić pozirali su ispred jelke u Beloj kući, te izmamili osmehe ukućana "Elite" kad su zagrlili jedan drugog i otkrili da je biti gej sasvim okej. Naime, Uroš se poput maznog mačka pripio uz Božu, čak ga je i poljubio nekoliko puta, na šta se pevač nije bunio.


- Jao, Božo, kako mirišeš, svašta bih ti sad uradio da nisu sve oči uprte u nas dvojicu. Ljubomorni su na našu energiju, zato nas ovako posmatraju. Zagrli me, stegni me jako i reci da sam ti fatalan i neodoljiv, a ja ću da predem poput debelog mačka - govorio je Uroš dok su pozirali, što se Džonsu takođe svidelo, pa mu je uzvratio.


- Dođi, pripij se uz mene, tako. Ne radimo ništa loše, biti gej je sasvim ok, gledaj u kameru i pokaži šta znaš. Zamisli da sam ja neko koga treba da osvojiš - zaključio je Boža.

 

Foto: E stockk

Uroš Stanić se pripio uz Božu Džonsa kao mačak koji prede oko njega

 

Uroš je, naravno, iskoristio i ovu situaciju da se što više približi Boži kog obožava, dok se ni on nije ustručavao da propagira gej-vezu i podržao ga je u svemu. 

Cimeri su se, kao i obično, ludo zabavljali dok su ih posmatrali jer se ni po čemu nije moglo razlikovati da se ne radi o pravom paru. 

Inače, Božu Džonsa od samog ulaska u "Elitu" bije glas da je akter afere sa Urošem, zbog čega je on isprva pravio haos, a onda je shvatio da to može doprineti i njegovoj popularnost, pa je prihvatio igru.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading