KNEDLA MI JE GRLU ZBOG POMENA BRATU! Janjuševe reči sledile učesnike Elite, evo šta im je ispričao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo, pričao je učesnik Elite!

KNEDLA MI JE  GRLU ZBOG POMENA BRATU! Janjuševe reči sledile učesnike Elite, evo šta im je ispričao! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš nedavno je izgubio brata Mihaila Janjuševića, kome se uskoro održava pomen u Prijepolju. On je sada razmišljao o celoj situaciji, pa se poverio cimerima dok je ležao u spavaćoj sobi. Kako je jasno uspelo da se čuje, Janjuš kaže da ima knedlu u grlu zbog svega što se desilo, te i da je sada razdražljiv.

- Već je došao na red da se održi pomen mom bratu. Ne znam šta da mislim, samo znam da mi je knedla u grlu jer razmišljam o svemu tome. Nije lako. Opet mi se sve vraća, nervozan sam i sad mi je jasno koliko mi je ovo sve sveže.Bol za bratom nikad neće da prođe, to je istina. Mogu da zamislim i kako će mojima da bude na pomenu. Majci pogotovo - rekao je Janjuš, a Mića je pokušao da ga smiri:

Foto: Shutterstock, Instagram

Mihailo Janjušević

 

- Janjuše, tragedija koja se tebi desila je nezamisliva. Ne možemo mi ovde ništa da kažemo da bismo ti olakšali stvari, ali možemo da pružimo reči utehe. Treba da znaš da je mnogo ljudi uz tebe. Ne mislim sad na rijaliti. Ti najbolje znaš ko je sve napolju tu. Ti brata nosiš u srcu i to niko ne može da ti oduzme.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića

Podsećamo, Janjuš je ranije rekao da se kaje što nije više vremena provodio sa bratom.

Jedino za šta se kajem što više vremena nismo provodili zajedno, ali to je život, kada odrasteš svako ide na svoju stranu ,pogotovo ja koji sam imao drugu porodicu.. Ne kajem se jer nisam mogao da mu pomognem, znam da nisam, ali se kajem što ga nisam barem zagrlio onako kao kada je bio mali ,kada sam ga grlio i ljubio da se mami žalio kako ne može da izdrži koliko ga gnjavim... Mnogo sam ga voleo, mnogo... On je bio moje sve.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

01.02.2024 05:08

NEKA JE LAKA ZEMLJA POKOJNOM MIHAJLU, ALI MAJA MARINKOVIĆ JE 100% H PRAVU, JER KAD JE NEKOM LOŠE I KAD ŽALI I...S...K...R...E...N...O...NIJE MU NI DO SEKSA SA ROĐENOM ŽENOM, A NE SA OSOBOM KOJU JE JUČE UPOZNAO...NA ŽALOST, ALI NE VERUJEM NI U NJEGOVU ISKRENU TUGU...AKO GREŠIM, GREH NA MOJU DUŠU...

Zana

01.02.2024 09:44

Vidi se iz rehaba kolika je ta "knedla " .