ASMIN JE SPREMAN DA GAZI PREKO DETETA SAMO DA ME UNIŠTI! Aneli se prisetila pitanja koja je dobijala za crnim stolom, pa potkačila bivšeg! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapravo, on nema meru, tu je najgore u celoj ovoj priči!

ASMIN JE SPREMAN DA GAZI PREKO DETETA SAMO DA ME UNIŠTI! Aneli se prisetila pitanja koja je dobijala za crnim stolom, pa potkačila bivšeg! (FOTO)

Foto: youtube.com/Pink, facebook

Učesnica Elite Aneli Ahmić kaže da je njen bivši partner Asmin Durdžić spreman da gazi čak i preko svog deteta samo da bi joj napakostio, pa tvrdi da je svako pitanje koje su joj novinari postavili u emisijama proizvod neistina koje je on sam plasirao u spoljnom svetu. Ona tvrdi da je na stubu srama samo zbog toga što joj Asmin pakuje priče, kako bi je predstavio najgorom ženom i majkom na svetu. 

Foto: ATAImages, Privatna arhiva, Shuttestock

Aneli i Asmin Durdžić

 

- Taj čovek, kome ne želim da spomenem ni ime je spreman da izmisli takve bljuvotine o meni, da to nema ni u španskim serijama! On je spreman da gazi i preko sopstvenog deteta samo da bi meni napakostio. Slušam pažljivo šta me novinari pitaju tokom emisija. Pitanja se formiraju na osnovu onoga što on plasira verovatno u spoljnom svetu. Tako da sam tako i skapirala do koje mere on ide. Zapravo, on nema meru, tu je najgore u celoj ovoj priči - rekla je Ahmićka.

Inače, Prema Anelinim rečima, Asmin nije bio imućan kada su započeli svoju vezu, a čak je proveo nekoliko dana u zatvoru zbog neplaćenih kazni za parking. Taj period je bio izuzetno težak za njih, a Aneli je istakla da su morali da skupljaju novac kako bi ga oslobodili. Dodatno, Ahmićka je otkrila da su se suočavali sa finansijskim teškoćama, pa čak nije imao dovoljno novca da iznesu dete iz bolnice nakon porođaja, o čemu je više puta govoroila pred kamerama. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading