U ELITU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Oženjeni učesnik pokušao da se sakrije od kamera, SKINUO SE, pa prepustio strastima sa cimerkom!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni takmičar Elite uhvaćen u akciji sa cimerkom, mislio je da se ovo neće videti.

U ELITU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Oženjeni učesnik pokušao da se sakrije od kamera, SKINUO SE, pa prepustio strastima sa cimerkom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Pažnju tokom sinoćnje žurke u Eliti su posebno privukli oženjeni takmičar, Nikola Lakić i Slađa Lazić Poršelina. Učesnici su kao i obično bili opušteni, ali je jedan trenutak izdvojio ovu nedelju od prethodnih. Naime, oženjeni Nikola Lakić je pred svima skinuo majicu i započeo ples sa Slađom Lazić Poršelinom, što je izazvalo veliku pažnju prisutnih, ali i gledalaca koji su već primetili njihovu bliskost u prethodnom periodu.

Ovaj događaj nije prošao neprimećeno, a mnogi su odmah počeli da spekulišu da između Nikole i Slađe postoje "varnice". Činjenica da su njih dvoje već bili prisni tokom prethodne žurke samo je dodatno podgrejala ove spekulacije. Slađa je jasno pokazala svoje oduševljenje Nikolinim plesom, popevši se na plesni podijum i pridruživši mu se u plesu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić i Slađa Poršelina

 

Očigledno je da su ovi događaji izazvali veliku pažnju javnosti, ali ostaje da vidimo da li će se između Nikole i Slađe razviti nešto više od prijateljstva. Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj njihovog odnosa, dok se ostali učesnici sigurno pitaju kako će se ova situacija odraziti na dinamiku unutar "Elite", s obzirom da je Lakić oženjen i tvrdi da je u srećnom braku i da je veran svojoj supruzi Coki, koja ga je nedavno posetila u rijalitiju, a od spolja vodi njegove "bitke" protiv Marikovića, koje i sama poznaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading